lørdag 26. mars 2011

Vindusfolie på plass - velkommen privatliv!

Endelig er det mulig å drikke sin morgencappuccino og spise frokost ved lyset ved vinduet uten å ha følelsen av å bli observert utenfra! :-) Vi har et stort kjøkkenvindu, og der elsker jeg å sitte å lese og skrive, pga det gode dagslyset. Men så var det ulempen; det går flere gangveier utenfor huset vårt, så når folk kommer gående er det lett å se inn til oss. Spesielt hvis det er mørkt ute og lyst inne hos oss. Det blir nesten som et kinolerret. Gratis forestilling i nr. 60, liksom :-D


Det har vært helt uaktuelt med en gardin, for jeg synes ikke det er så hygienisk med stoff flagrende over brødsmulene, og komfyren er heller ikke langt unna, så den gardina ville neppe overlevd særlig lenge.
Jeg har lett etter vindusfolie lenge, men vi har et stort vindu, og de fleste foliene jeg har funnet har ikke vært lange nok. Endelig fant jeg et sted der de skjærer etter mål, nemlig Bokstavfabrikken. Folien kom på plass i går. Jeg føler at vi endelig har fått tilbake privatlivet! :-) 

fredag 25. mars 2011

New York Vintage

Etter et kjapt inspirasjonssøketokt på diverse Junait'n-sider fant jeg disse tingene fra ABC Home i New York. Og siden vi er inne på vintage kan vi jo bruke et uttrykk fra de gode, gamle 80-åra; diggbart :-D


En sånn gammel globus har stått på ønskelista lenge. Og blir vel stående en stund til inntil jeg er heldig å finne en på loppis eller auksjon eller noe :-)



Bokser blir det aldri nok av til oppbevaring. Tenker da på lys, servietter, lys, servietter, lys....




Tenk å ha en sånn kul tralle til interiørbladene! Bare å dra dem med seg uansett hvor man setter seg ned, liksom. Man kunne faktisk til og med binde den fast til håndleddet, sånn at man ikke glemte den noe sted. Og når man skal bort, for eksempel med ungene på svømmekurs eller lekeland, så er det bare å binde den fast bak bilen - og vips så har man bladene med seg. Wow, hvor tar jeg det fra? :-D :-D

torsdag 24. mars 2011

Vår i en gammel termos


Etter de siste innleggene mine å dømme virker jeg sikkert helt våryr. Men det har sine årsaker. Da jeg våknet i morrest var det nemlig til 10 cm nysnø og svære kladder som ramlet nedover. Etter det har de kommet også i horisontal retning. Ikke mye vår i sikte her akkurat nå altså. Derfor har jeg dratt enda flere kvister inn i huset. Rene kvistejungelen her for tida :-D Disse fant sin plass i en gammel slitt termos som storesøster brukte i barnehagen for et par år siden. Nå fungerer den helt supert som vase på kjøkkenet. Vinter ute - vår inne :-)

Matbeskyttelse i fine farger


Denne lilla brødboksen fra Kremmerhuset kommer til å få en plass i treskoheimen. Vi trenger noe med lokk, som kan beskytte min og storesøsters glutenfrie brødmat fra fiendtlige smuler. De nye lattekoppene deres er også kjempefine. De vil være supre til bruk i hagen, og silikonlokket vil beskytte kaffe'n ute i det fri :-)

onsdag 23. mars 2011

Prikkete vårstemning


Vårlig stemning ved hjelp av en kopphånduk fra Krasilnikoff, som jeg bruker som duk, og noen påskeliljer.
Med en cappuccino i tillegg trengs det vel i grunnen ikke så mye mer? :-)


1 smykkestativ - 3 bruksområder


Det vanligste er vel at et smykkestativ brukes til smykker

 
.. og det er helt greit det altså..


... men det kan jo brukes til noe annet også, som koppestativ, for eksempel?



Eller nøkkelstativ? :-)