Deigen virket ganske lik Semper sin, men den hevet seg ikke like mye, og etter full steketid trodde jeg faktisk jeg hadde gjort noe feil, og at brødene bare var halvferdige. De var helt HVITE!! Skrekk og gru... Men etter nærmere undersøkelser, i reneste Derrick-stil, VAR de ferdige, og ikke bare ferdige - DE VAR GODE! :-)
Når jeg sammenligner dem med Semperbrødene jeg bakte forrige gang er det ingen hemmelighet at Semperbrødene har et mye mer tiltrekkende utseende, men i anstendighetens navn så vet vi jo at det indre teller mer enn det ytre, og Finaxbrødene har deilig smak og fin struktur, selv om det var et sjokk å se brødene, bleke som snø, faktisk! :-0 Pleier normalt å tilsette litt ekstra frø også, og Månedens Frø ble linfrø og solsikkefrø. Det bidrar til den gode strukturen, magereguleringen (man må ikke glemme den) og kanskje smaken :-)
Finax til venstre, Semper til høyre
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar