torsdag 17. oktober 2013

Fra blogg til kurshefte

Noen som har meldt seg på bakekurs hos Traktøren i Trondheim? I så fall har dere kanskje fått kursheftet. Det inneholder diverse cupcakesbilder, lånt fra bloggen min. Artig da :)
Bildene brukt jeg i DETTE innlegget.
 
 
 

 
 

Hadde det ikke vært for at jeg er avhengig av glutenfri bakst, skulle jeg gjerne meldt meg på kurs selv. Men enn så lenge blir jeg å finne på NCF's bakekurs. For øvrig har de mye fint hos Traktøren, så anbefaler gjerne et besøk der ;)
 
Websiden deres finner du HER.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


onsdag 16. oktober 2013

Soveromsinspirasjon

 
Da er vi kommet godt i gang med oppussing av soverommet vårt. Det vil si, hollenderen er kommet i gang. Jeg har hittil gjort fint lite, men det ligger et par tuber akrylmasse og bare venter på å bli sprøytet inn i sprekker og hull. Den jobben elsker jeg! Ikke en sprekk overlever røntgensynet mitt :)) Åsså er jo hele planleggingsjobben min da. Har sittet og tenkt en del på hva slags stemning jeg har lyst til at soverommet skal utstråle, og har kommet til noe sånt som; lunt, lekkert, harmonisk og spennende.
Har satt sammen en inspirasjonscollage, som viser hva jeg har i tankene. Her er bl.a. tapetet med, samt to naturbilder jeg har tatt, som jeg vil ha på en vegg. Så blir det vel tilført enda litt mer 'bling' i de små detaljer.
 
 
 

søndag 13. oktober 2013

Fornyelse til kjøkkenbordet - igjen

En liten snartur innom Indiska i forrige uke resulterte i denne tøffe duken i tre. Det stod skrevet mitt navn over absolutt HELE duken, og den formelig ropte til meg tvert jeg kom inn døra. Behøvde med andre ord ikke dvele særlig lenge. Den fikk bli med hjem :)


Den er laget av trebiter i to størrelser, som er tredd på tråder og festet sammen. Jeg tenkte lenge at jeg sikkert kom til å måtte nøye med en helt vanlig dekkebrikke eller noe. Jeg fant jo aldri det jeg lette etter. Men tålmodigheten ble belønnet (for en gangs skyld). Denne er nok en stayer :)