lørdag 16. juni 2012

Fargerikt jenterom - nå med bokhylle

Rett før bursdagen til Sanne kom endelig bokhylla hennes på plass. Med det kunne vi omsider fastslå at rommet er ferdig :) Bokhylla ble en Expedit, grå, høyglans fra Ikea. Synes den reflekterer både lys og farger på en spennende måte. Fint med noe som bryter med veggene, som er mattere. Jeg kjøpte fargerike stoffbokser hos Åhlens, som tar igjen fargene på gardiner, puter og slikt. Med basisen i grå og hvit er det enkelt for Sanne å vokse med dette rommet. Blir hun lei av fargene, er det i grunnen bare småting som trenger skiftes ut. Enkelt og greit ;))


post signature

tirsdag 12. juni 2012

Hollandsk inspirasjon

Da vi var i Nederland for noen uker tilbake sørget jeg for å få med meg siste nummer av mitt hollandske favorittmagasin 'WT Wonen'. Dette bladet abonnerte jeg på da vi bodde der nede, og jeg synes faktisk det har blitt enda bedre siden da. Her er et lite knippe fra bladet, med bilder fra bladets egen stand på Woonbeurs 2011. Her synes jeg det er mye inspirasjon å hente :)

post signature

Blått i Amsterdam

Hvis det er en farge som jeg synes er både tidløs, frisk og fin, så er det blått. Blått finnes i SÅ mange forskjellige nyanser, så det er en farge jeg simpelthen aldri går lei av. Kan vel bytte ut mine blå ting innimellom, men det er mest for å få plass til andre farger - ikke fordi jeg ikke liker blått lenger :)
Her er noen nye inspirasjonsbilder fra Pols Potten i Amsterdam - denne gangen er stikkordet altså BLÅTT


Tidligere innlegg fra Pols Potten finner du HER og HER.

Ha en fortsatt strålende Tirsdag! :))


post signature