torsdag 14. juli 2011

Herlige pastellkopper!

Fant disse herlige koppene (basert på etisk handel) inne hos Windhorse, og bare MÅ dele :-) Perfekte på hagebordet en sval sommerdag. Eller en regnværsdag, for den saks skyld. Disse koppene kan jo lyse opp enhver grå hverdag :-)


Fra solfylte Trondheim ønsker jeg dere en fin sommerdag! :-)


post signature

onsdag 13. juli 2011

Kaffe i det blå

I dag, som hver eneste dag, peilet jeg meg inn på kaffekroken da jeg kom inn på kjøkkenet i morrest. Det begynner å bli lenge siden jeg la min elsk på blå- og grønnfarger, og disse fargene befinner seg på hvert eneste rom i huset vårt - i en eller annen form. Kanskje aller mest på kjøkkenet. Dette er det rommet jeg befinner meg flest timer per dag - og det har ikke nødvendigvis noe med husarbeide å gjøre :-D  Kaffekroken er muligens det hjørnet jeg frekventerer oftest i hele huset *fnis*I kaffekroken står latteskjeene klar, selvsagt i blå- og grønnfarger. Koppen de står i er dekorert med tape som jeg har tjuvlånt av min kreative datter.I umiddelbar nærhet finner man selvsagt også kaffekapslene - noe for enhver smak, men mitt førstevalg er den lilla kapselen - den med et hint av kakaosmak, og som egner seg veldig godt til melkebaserte kaffedrikker. Perfekt for meg, med andre ord .-)De tykke glasskålene kjøpte jeg forleden dag, på Ciro (Stjørdal). De har liksom alt mulig, fra hagemøbler og glass til øyeskruer og hobbyutstyr. Sånn litt Jernia og Claes ohlson-aktig butikk. Elsker sånne sjapper! Glasskålene kostet visst 19,90 eller noe sånt.Mmmm... nylaget cappuccino!! :-) I en kopp fra Windhorse Trading. Alt de selger er basert på etisk handel, noe som varmer mitt hjerte. De har et enormt utvalg av flotte varer! Agent i Skandinavia er Il Mondo.Hva skal man si? Den etiske utgaven av GreenGate eller Falby? :-)Kan jo like gjerne vise fram kjøkkenhylla mi, etter oppgradering med den samme dekortapen stjålet fra min datters rom. Utrolig hva den tapen gjorde for de hyllene :-)Den prikkete skåla (samt den store salatbollen øverst, med rose på) er kjøpt på Euroshop for en slikk og ingenting. Tror det var 15,- for den lille og 39,- for salatbollen. Må vel tilbake og kjøpe noen flere. De har dem i lys grønt og rødt også.Åsså fikk jeg endelig plassert kokebøkene mine, som har ligget nedstøvet innerst i et skap så lenge. Kanskje skal de omsider bli brukt, så jeg kan komme med et matinnlegg med litt substans? :-)


Ha en strålende dag! :-)


post signature

tirsdag 12. juli 2011

Froskevimpelrekke

For omtrent 3 år siden fant jeg denne vimpelrekken i treskolandet. Motivene er hentet fra historiene om frosken ('Kikker') og vennene hans. En skikkelig fargeklatt på lekerommet til jentene! Bursdagsfølelse hver eneste dag! :-) Bildene er begrenset til å vise vimpelrekken. Selve lekerommet egner seg per i dag ikke på trykk. Til det har jeg altfor kreative og impulsive barn *fnis*

  


'FROG. A reptile with edible legs'
(Quote; Ambrose Bierce)


post signature

mandag 11. juli 2011

Turkise Turid fornekter seg ikke

Vær hilset til mitt lille turkise hjørne på balkongen. Med lett frustrasjon har jeg forsøkt å skape en liten krok hvor jeg kan nyte en bok noen sene kveldstimer i sommer. Frustrasjon fordi jeg (tålmodig?) venter på at hollenderen skal få gnisten til å rengjøre og olje balkonggulvet sånn at jeg kan virkeliggjøre de EGENTLIGE ideene jeg har for denne balkongen. Gnisten ser ut til å ha forduftet for godt. Er jeg riktig heldig, kommer den tilbake i løpet av et par uker. Inntil da er det ordet 'midlertidig' som gjelder på balkongen :-)
post signature

Sommernytelser

Forleden kveld ble lørdagspizzaen byttet ut med en enkel men deilig salat. Jentene er ikke veldig begeistret for denne salaten, så de ønsket seg kyllingpølser istedet. Men jeg og hollenderen elsker denne salaten, og maten ble selvsagt nytt ute i hagen, sammen med et glass vin :-)

Salatbestikk fra Jernia, glasskål kjøpt i NLSalat:

ferske spinatblader el annen salat
avokado
blåmuggost
perletomater
ristede pinjekjerner

selvlaget dressing el fransk dressing på pose

mmm..... :-)


Lilla petunia, en vårgave fra min mor


Voksduk fra Stoff og Stil


Glassvase fra Søstrene Grene, kunstig lavendel fra Kremmerhuset


Klistre-såpebobler..


... og vakker, blå himmel!


Hva mer kan man ønske seg? :-)post signature

søndag 10. juli 2011

Sannes blomsterkrans

En 7-åring kommer hjem fra besøk hos bestemor, og har med seg denne nydelige blomsterkransen hun har laget spesielt til mammaen sin. Er den ikke fin? Jeg er stolt av hennes evner til å flette kranser, men enda stoltere av hennes evne til å hver dag vise kjærlighet for dem hun er glad i  :-)post signature

Globetrotteren har våknet

Så lenge jeg kan huske har jeg vært opptatt av kart, atlas og globuser. Det har nok med min indre globetrotter å gjøre :-) Jeg har siden jeg var lita ønsket å reise verden rundt, og i den perioden jeg bodde i treskolandet fikk jeg utløp for den drømmen. Det ble turer både til Sør-Afrika, Malaysia og til Karibien. Litt mindre reising har det blitt de siste årene, men noe sier meg at det kommer til å ta seg opp igjen. Globetrotteren i meg har liksom våknet litt opp igjen :-) Verdenskartet er derfor på plass på veggen der hvor jeg ser det oftest - over pc'en :-D, og selvsagt med et par attraktive reisemål innpeilet.Ønsker med dette alle sammen en riktig god tur til sommerens feriedestinasjoner! :-)


post signature