fredag 21. januar 2011

Fra cupcakes til hodeskaller

Tenkte jeg skulle vise fram en del fine ting jeg har funnet på websiden til Windhorse Trading. De har kjempemye fint og morsomt, og alt sammen er basert på etisk handel. Agent for Windhorse i Norge er Il Mondo.

Først ute; cupcakes. Kjempesøte krukker, sparebøsser & lysestaker! :-)


 Synes disse er ekstra søte da, med egen kopp til å ligge i, hihi


Så var det disse søte, romantiske koppene :-)


 ... som disse tesilene passer perfekt til!
Må ikke glemme oss kaffedrikkere heller, bevares! Samme farge inni koppen som på skjea.

Denne klokka har jeg hjemme på kjøkkenet mitt. Har fått mange positive reaksjoner på den. Jeg synes den er kjempekul! :-)

Jeg har sett mange smykkestativ etterhvert, men denne her var ny. Litt sånn vrikking på hoftene var jo fancy da. Liker kjolen også. Og toppen som ser ut som en skikkelig kul frisyre :-D


Denne er litt mer nøytral. Rett og slett en stumtjener i miniatyr.


Se disse søte eskene da! Hadde gjort seg på det gamle vintagebordet mitt på soverommet! Blir glade av dem :-)


Kleberstenshjerter i glade farger pynter opp hvor som helst, enten de ligger samlet på et fat eller ved hver kuvert på en borddekning.


Trenden med hodeskaller vart et par år i England allerede. Dette er en t-lysholder, og jeg synes jo den er litt humoristisk da, med de tennene som mangler :-D

Og med det gliset ønsker jeg mine besøkende en riktig god helg!!  :-)


onsdag 19. januar 2011

Turkise favoritter

En liten colage av noen av mine favoritt-ting, i min absolutte favorittfarge; Turkis selvsagt :-)
Kopper fra Kremmerhuset, speil med fisker som jeg har malt selv. Utgangspunkt var et ubehandlet Ikea-speil. Treesken til lysene mine har jeg kjøpt ubehandlet på Ikea, og brukt servietter og decoupagelim til dekorasjon. Esken står på et lite ovalt bord som var hvitt, men som jeg har malt turkis. Den lille vasen er fra Kremmerhuset. Buddha er fra Il Mondo, og det vakre smykket har en talentfull dame laget. Tøyposen i brokadestoff er kjøpt på julemarked. Den henger på stua og inneholder t-lysene mine :-)

mandag 17. januar 2011

Tapetinspirasjon fra Eijffinger

Da har nederlandske Eijffinger kommet med ny tapetkolleksjon, så jeg måtte jo inn på siden deres å kikke litt (les: sikle litt :-)) Jeg synes de har så mye fint, og disse er utrolig flotte! Jeg har lyst på!! :-) Min venninne Line hos Lille Engel i Trondheim fører Eijffinger.