lørdag 29. mai 2010

Barnebursdag

I går hadde vi barnebursdag i huset, for Sanne, som har blitt 6 år. 11 unger i 5-6 årsalderen var samlet til lek, spising, skrik og skrål - med andre ord; masse morro!! :-)
Jeg må benytte anledningen til å skryte litt av tapeten min, siden den vises på bildet. Det var en mareritt å få lagt den (papirtapet, ikke særlig egnet til kjøkken, forøvrig), men du verden så glad jeg er i den! Mine favorittfarger og virkelig et delikat mønster! I bloggende stund husker jeg ikke hvem som lager den..

Tilbake til barnebursdagen; I valget mellom tema Disneyprinsesser, Aristokatten Marie og Svampebob, falt valget på Svampen.

Muffinsene gikk ned på høykant..

...og sjokoladekaken likeså :-)

Takk for besøket til alle 10 søte, snille venner!! :-)

onsdag 26. mai 2010

Å lage mat med Vera Mus


Sanne fikk denne geniale boken av Oma i Nederland til bursdagen sin. Synd det ikke finnes en lignende utgave på norsk (ikke som jeg vet, ihvertfall), men for de som kjenner barn som er nederlandsk-eller flaamskspråklige, er det en super gave-ide! Boken inneholder oppskrifter på typiske hollandske spesialiterer, dog ganske enkle ting å lage. Det er jo en kokebok for barn. Historien om Vera Mus er liksom flettet inn, og man leser mens man lager mat eller omvendt. Veldig morsom bok! Kan ligge an til en bake-helg med barna snart :-)

Pukka-te

Har fått dilla på de nydelige og pure urte-te'ene fra Pukka i det siste. Nydelig aroma og ren og frisk smak. Akkurat nå er det disse tre typene jeg drikker. Kjøpt hos Lille Engel i Thomas Angellsgt.