fredag 2. september 2011

Høstfølelse

Det er temaet for Nib's konkurranse denne måneden. Tenkte jeg kunne bidra med å vise noe av det som er høst for meg, ihvertfall innendørs. En god stol, levende lys, bøker og noe varmt i koppen. Og vips - så er høstfølelsen der :-)


Gyngestolen har jeg arvet av min kjære mormor


De sorte vasene har jeg funnet på Fretex, den grønne er laget av kunstneren Per Lysgaard på Røros.


Bordet er fra Ikea, denne sorte vasen er også fra Fretex, med kvister fra et stort lønnetre vi har i hagen :-)


Lys blir det aldri nok av. Ikke bøker heller, forresten ;-) Brikken fant jeg på Fretex. Jeg elsker Fretex og loppis!Tekoppen er fra britiske Windhorse, forhandles i Skandinavia av Il Mondo. Bordskåner i kork fra Ikea.


post signature

torsdag 1. september 2011

September


Jeg skriver 1. September, og det er offisielt høst fra og med i dag. Her har vi hatt fine temperaturer den siste tiden, og jeg håper det fortsetter sånn. Riktignok litt regn og skyet i dag, men slettes ikke ille temperatur.Har nettopp sendt avgårde Sanne på skoletur til fjæra, med sekken godt utrustet med mat, drikke, litt grillpølser og skifteklær. Håper hun får en fin dag :-) Selma er i barnehagen, litt forkjølet, men det er standarden på denne tida av året.September pleier å være en fin måned. Ennå ikke kjempemørkt om kvelden, de fine fargene begynner å komme, lufta er rein og jentene er i gang med skole og barnehage, og trives med det. Det er liksom noe fint med September - den står for ny start, på en måte, 'med blanke ark og fargestifter tel'.For mitt eget vedkommede så merker jeg så smått av dietten begynner å ha innvirkning på kroppen min. Magen fungerer bedre enn på lenge og jeg opplever generelt sett å føle meg mer 'oppegående' enn jeg gjorde før sommeren. Det føles utrolig godt! :-)Nå har jentene også kommet i gang med svømmekurs, hhv Nybegynner 1 og Nybegynner 2. Var så heldige at de fikk kurs rett etter hverandre, og det er utrolig praktisk. Kursene går over 10 ganger og varer altså til uti Oktober.Ellers pleier September å være tiden for noen hytteturer, og er det tørt så er det utrolig flott på hytta i September! Soppveksten er stor i år, og sist vi var på hytta plukket vi massevis av kantareller. Har null peiling på sopp, men kantarellene er det liksom ikke mulig å ta feil av. Ble ikke tatt bilder av dem, men noen naturbilder fra hytta ble det ihvertfall :-)
Ønsker alle en riktig fin September måned!


post signature

søndag 28. august 2011

Ugler i mosen

Eller - ihvertfall på koppen :-) Se bare på denne fine koppen med uglemotiv på. Fant den på Windhorse sine nettsider. Den leveres visstnok i en søt boks i samme stil, og den boksen kan brukes til spareboks etter at koppen har funnet sin vei til kjøkkenhylla. Snedig til busspenger eller kaffepenger. Hmm...ugler i mosen, tenker du kanskje? Neida, det er egentlig perfekt for oss som elsker dill og dall - og en fin kopp til teen eller cappuccinoen. Spesielt egnet til bruk på arbeidsplassen, hvor det er om å gjøre å få ha koppen sin i fred. Denne her er ihvertfall ikke til å ta feil av. Og hvis noen prøver seg, så er det jo bare å låse den inn i boksen igjen ;-) 


 Og siden vi er inne på dette med bokser; fant også en søt tea-for-one-tekanne som leveres i en skikkelig glad-boks. Boksen er kjempefin til oppbevaring av te, og begge deler gjør seg på kjøkkenhylla, faktisk :-)


post signature