onsdag 2. november 2011

Gull, sort og gulgrønt

I treskostua er det fargene turkis, lys grønt og kvistbrunt som har regjert de siste årene, og dere kjenner sikkert følelsen man får når man endelig har fått til noe HELT ANNET? :-) Den følelsen sitter jeg med nå. Må liksom bygge litt videre på det for å skape lunhet, som er så viktig - spesielt i mørketida, men basisen er på plass. Det har for første gang på lenge kommet GULL og GULT inn i heimen! Litt vintage, litt natur og litt grafisk. En salig blanding, men vi som bor her trives med det :-)Trappegelenderet opp til stua fikk seg et par strøk med blank, sort bengalack, og det fikk også rammen med bilder av jentene. Stålampa fant jeg på Ikea, og skjermen med akkurat den fargen var nedsatt. Den solgte vel dårlig da, men flaks at det var akkurat den fargen jeg var ute etter! :-) Bøkene 'henger'. Bokhylla (den nederste boka) kjøpte jeg i min favorittbutikk i Den Haag for noen år tilbake, som gave til hollenderen. Bjørkestokken i trappa er tatt med fra hytta.


 

Dette vakre speilet er hollenderens kjæreste eie (forutenom familien..). Det er antikt og han kjøpte det lenge før jeg kom inn i bildet. Det har dessverre stått en stund i kjelleren, men nå har det fått sin rettmessige plass på stua.
Du og du så godt det gjør å få gjort noe NYTT! Ny start, nye muligheter. Det kan jo representere flere områder av livet det! ;-)

En strålende høstuke ønskes alle! :-)

post signature