mandag 4. november 2013

Vinterstemning
Inne på NIB er det Novemberutfordring på gang. Denne gangen samler vi oss rundt temaet 'vinterstemning', og dette bildet fra sist vinter får bli mitt lille bidrag. Bittelitt surrealistisk å hente fram vinterstemningen akkurat i dag, når det er en sånn deilig, mild og solrik høstdag ute :) Men jeg gleder meg faktisk til vinteren, og det er en stund siden sist. Sikkert fordi denne høsten, og sommeren som var, har vært så fin, med mye deilig vær og fine opplevelser. Det var mange kalde vinterdager i fjor, men lunt og godt inne på kjøkkenet mitt. Jeg tenner ofte lys i vinduene, for jeg synes det er så stemningsfullt å se lysene utenfra også. Kommer det besøk, blir de ønsket velkommen med levende lys både ute og inne :)
 
 
 
 
Finn fram en deilig kopp kaffe eller te, og riktig kooos deg med alle bidragene i utfordringen, som du finner HER :))
 
 
 
 
 

Tavlevegg og lyslenke

 
For flere måneder siden skrev jeg om at det 'snart' skulle komme bilder av tavlveggen på kjøkkenet. Og siden har tiden gått, og jeg har blogget om helt andre ting. Sånn kan det gå, men bedre sent enn aldri, så her kommer et knippe bilder av tavleveggen, helt ustylet, og fotografert i en variasjon av lys og tid på dagen. På de siste bildene har jeg fått opp den nye lyslenka mi (kjøpt hos Åhlens). Den bidrar til å skape stemning på mørke høstkvelder :)
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 

 
 

 


 
 
Er vel snart på tide å gi tavleveggen en helt ny, fresh start, vaske den ren og gi den nytt inSlik om denne dagen her - den fikk brukbart innhold allerede da jeg gikk ut og trimma i nesten en time i morrest, etter at jentene var sendt til skolen. Og med den deilige høstsola vi har i Trondheim i dag, blir det nok en tur til. Fin dag til deg også! :)