tirsdag 8. februar 2011

Dagens Fretex-funnEtter en ny tur til sykehuset sammen med storesøster, fant jeg ut at en liten oppmuntring i form av et Fretex-besøk var på sin plass. Jeg er nemlig på utkikk etter et gammelt skrivebord til hollenderen, som han kan bruke på hjemmekontoret. Ikea er selvsagt en rimelig og grei løsning, men nå er jeg inne i en sånn 'utstråling'-stim (ikke JEG, bevares.. kun møblene), så alt må ha en viss utstråling for å slippe inn gjennom døra her :-D


Skrivebord fant jeg ikke, men selvsagt var det noe annet småtteri som ropte: "Velg meg! Velg meg!" Det er helt sant, jeg hørte at de ropte :-D
Den søte lille vasen ble så kjempefin på det ene lille bordet på stua. Når den primula'n dør (trolig en gang denne uken), skal det bli en samling av bare fine vaser der.  


 Kjøpte 2 sandkakeformer til 2 kroner stykket, som ble kjempefine med t-lys i!... og en engelsk sirupsboks som ikke brukes til noe, foreløpig bare står den i den grønne kroken på kjøkkenet og er fin. Noen ganger holder det i massevis :-D Legg spesielt godt merke til de 'lekre' flisene mine, hihi..


Storesøster fant en liten pose med skjell til 5 kroner, og da måtte vi jo finne noe å ta med hjem til lillesøster også, og det ble den søte lille jenta  med flettene :-)