onsdag 24. mars 2010

En helt

Møt min 19-årige nevø Vegard Dahle. Født med lavgradig cerebral parese, elev ved idrettslinja på Heimdal v.g. skole og debutant i årets Paralympics i Vancouver. Vegard gjorde en kjempeinnsats, med en 8. plass, to 4.plasser og bronsemedalje i stafetten! Vegard er beviset på at en funksjonshemming ikke trenger å bety bare begrensninger eller dårligere livskvalitet. Gjennom målbevissthet, innsatsvilje, trening og en positiv innstilling har Vegard vist at man kan få spennende ting til å skje - også om man har et handicap.
Jeg har blitt utrolig inspirert av å se Vegard og hans medkonkurrenter i Vancouver. De er alle helter i mine øyne. Og det finnes mange helter rundt oss. Vi må bare se oss omkring, og la oss inspirere.

Tea for One

Denne synes jeg er genial; tekanne og -kopp i ett! Kannen rommer ganske nøyaktig to kopper, så den er helt perfekt for den som vil sette seg ned en stund og virkelig nyte et par kopper te, uten å behøve å reise seg fra godstolen for å lage kopp nummer to ;-)
Denne Tea-for-One-kannen er kjøpt hos Klostergårdssmia på Tautra.Sypuffer

Min siste anskaffelse til huset er disse flotte sypuffene fra Rice. Kjøpte dem hos Lille Engel i Trondheim. Synes de er så flotte i fargene, veldig trendy med sånn heklemønster fra mormors tid, og siste men ikke minst - jeg har fått orden i sysakene! :-)