lørdag 23. oktober 2010

Velduftende julegaver

Denne velduftende serien fra irske Avoca, finnes hos Lille Engel i Trondheim. Naturlige såper i nydelig innpakning, og med deilige, fristende dufter. Superflotte julegaver! :-)


Lille Engel har også utrolig mye fint til hus og hjem, blant annet et bra utvalg Rice-produkter :-)
fredag 22. oktober 2010

Maleri

Dette bildet ble jeg ferdig med i dag :-) Komposisjon i sort/hvit akryl. Malte deretter over med tynn, sort oljefarge, tok noen detaljer i hvitt og husken i rosa. Valgte bort endel detaljer omkring for å få fram nostalgien og ensomheten i en forlatt barnehuske.


tirsdag 19. oktober 2010

mandag 18. oktober 2010

Endelig malekurs!!

Da har jeg endelig tatt i en pensel igjen!! Hurraaa! I helga var jeg på malekurs med Kenneth Laugen, nybegynnerkurs i oljemaling, vel å merke. Har malt noen oljebilder tidligere, men det er en evighet siden og uten særlige forkunnskaper om teknikker og bruk av redskaper. Hele lørdag og søndag har jeg prøvd å suge til meg kunnskap og nyte det å ha et lærret foran meg igjen. Blir så utrolig glad av det! :-) Nå skal jeg innrede en krok på 'roterommet', som skal være bare min :-D

Dette ble visst et arktisk landskap av noe slag. Her er det kun brukt oljemaling, og vi startet med bakgrunnen, ytterst, og jobbet oss innover, og deretter framover i bildet.

Detalj fra bildet

Her er komposisjonen laget først, i sort-hvitt akryl, med bakgrunn og lyspunktet først, og fargene i olje er lagt på etterpå.

Detalj fra fossen min :-D

Så får vi se om det er noe av dette som kan pryde veggene hjemme hos oss. Fargene passer ihvertfall, så mye grønt , hvitt og turkis som jeg har hjemme :-)