fredag 16. mars 2012

Jeg har fått 'plantejobb'!

I dag var dagen! Nå står det endelig blått på hvitt at jeg etter påske skal ut i arbeidslivet igjen. Hurra!!Etter en lang og møysommelig (men nødvendig) prosess skal jeg endelig få 'ut blant folk' igjen, som noen kaller det *fnis*.


Grunnen til at jeg ikke har vært i arbeid på en stund er at jeg har gått med udiagnostisert cøliaki, sannsynligvis i mange år. Cøliaki er en inflammasjonssykdom, som gir en kronisk betennelsestilstand i tarmene når man får gluten i seg. Tarmtottene trekker seg tilbake, og kroppen får ikke tatt opp næring.


Ingen tarmtotter = anemiske tilstander i kroppen min og total utmattelse. Ting man normalt ville kunne takle greit, har man da rett og slett null overskudd til. Heldigvis knekte vi koden, (dessverre) takket være datteren vår, som først fikk samme diagnose :)


I sommer startet jeg med livslang glutenfri diett. Kostholdsomleggingen har sammen med trening gitt meg energien tilbake, og nå er jeg klar for å teste ut hvor mye jeg kan jobbe, samt hva slags arbeide som kan passe for meg. Det blir veldig spennende og veldig GODT :))


Jeg er så heldig å ha fått låne en arbeidsplass på et GARTNERI, hvor jeg skal jobbe med stell og salg av planter. Tenk at jeg samtidig får lære mer om stell av planter, som jeg er så interessert i! :))) Litt amatørmessig pusling i hagen har nemlig vært en av de tingene som har gitt meg glede de siste par vår- og sommersesongene. Derfor feirer vi nå med en liten kavalkade over fjorårets blomster fra hagen min. Tror faktisk de fleste av dem er fra nettopp det gartneriet hvor jeg skal begynne å jobbe. Websiden deres finner du HER :)

Ønsker alle en FIN VÅR i grønne omgivelser!! :))

post signature

torsdag 15. mars 2012

Litt tapeter fra Cole & Son

Nå er jeg så lei av å være potte tett og uggen, at jeg må finne på noe. Blogge litt, kanskje? :D Tar et aldri så lite tapet-innlegg igjen jeg. I går var jeg nemlig en snartur inne på Cole & Son. Ble så inspirert etter å ha tilbrakt noen timer i leting etter fototapet til Sannes nye rom. Den kommer fra Photowall, men disse her fra Cole & Son fikk jeg skikkelig sansen for :)


Denne taler til den østeninteresserte delen av meg. Nydelige farger!



Denne her er bare rå!



Og 'grønne' meg må jo ha med en utgave i favorittfargen også *fnis*



Bokhyller, akkurat nok ikke-realistisk til å ikke bli tatt for å være ekte, men samtidig litt 'mer' enn enkelte andre bokhylletapeter jeg har sett.


Denne søte må jeg ha med. Hva er det egentlig for noe? Sauer i en klynge? Trær? Ballerinaskjørt? :))

Cole & Son sin hjemmeside finner du HER

Ha en fin Torsdag!!
post signature

søndag 11. mars 2012

Fototapet

I dag var planen å begynne å rydde av veggene på lekerommet til jentene, som skal bli Sannes nye rom. Jeg våknet i dårlig form i dag, potte tett og uggen, men hollenderen og Sanne skal igang med litt rydding og klargjøring. Jeg får sitte og dirigere jeg da ;) Tenkte ihvertfall jeg kunne vise fram tapeten hun har vært med å velge ut til den ene veggen sin.


Det er en fototapet av vinterskog, i sort-hvitt. Den kommer fra Tapetshop. Først trodde jeg det var en slags kullstifttegning eller noe, og akkurat den effekten tiltaler ihvertfall meg. Men det er altså et fotografi, noe som vises best når man ser på  bakken. Sanne får være med å bestemme ganske mye, og har også godkjent tapeten. Den blir speilvendt, og senga hennes skal stå foran til høyre. Hvordan resten av rommet blir skal jeg avsløre litt om litt ;) I morgen skal jeg gå til innkjøp av maling, sparkel osv. Endelig skal storjenta vår få eget rom! :))

post signature