onsdag 23. februar 2011

Gamle skjønnheter - møbler og svigermor!

Tja, kanskje ikke 'ekte' gamle, men likevel bare jeg vise dere disse skjønnhetene fra Layla Grayce, som jeg kom over her forleden. Denne herlige kommoden kunne jeg funnet plass til hvor som helst i mitt hus. O, joy - den er fantastisk! Min elskede farge turkis, slitt og med masse skuffer. Me like!! :-)

Men dette skapet tar kaka! Det er litt sånn styggpent - men helt fantastisk!!  Litt kirke-antropologi-bibliotek-stil. Åååå, som jeg skulle hatt dette!! Elsker grønnfargen! Se mer fra Layla Grayce HER.


..åsså et inspirasjonsbilde funnet på We heart it :-)Vil i dag også gjerne gratulerer min svigermor, som fyller 80 år! I likhet med mange møbler, holder hun seg utrolig godt for alderen - sterk og ung til sinns! Gratulerer!! :-)

Ik wil ook mijn lieve schoonmoeder feliciteren, die vandaag 80 is geworden! Zoals vele prachtige meubelstukken is zij ook heel mooi voor haar leeftijd, lichamelijk sterk en jong van geest! Gefeliciteerd!! :-)


mandag 21. februar 2011

Kvirrevitt - det nærmer seg vår!

Dagens første nyhet; Jeg har blitt medlem av NIB! :-D Og ute bader snøen i solskinn, det er vindstille, og det ligger liksom noe i lufta som begynner å minne om vår! Ikke så værst med vinterferie, gitt. Skiturer og skøytegåing med påfølgende varm kakao, svømme i basseng.. :-) Er vel ikke lenge til vi hører fuglene begynne å komme tilbake heller. Litt varmere i lufta nå, så har vi dem her fortere enn vi aner! I mellomtiden kan vi jo la oss inspirere av disse søte småfuglene fra Windhorse. Herlige! Fine i vinduet, fra taket, hengende i barnevogna, over babysenga, kort sagt; overalt :-)