lørdag 23. mars 2013

Påskeferie

 
Da har påskeferien startet for de yngste i treskoheimen.
 Man skulle tro de benyttet anledningen til å bli liggende i senga litt lenger, siden den gjentatte klagingen hver morgen klokken halv sju tilsier det. Men hvem var det som var på plass foran TV'n klokka sju i morrest? Fullt våken og med utbrudd som; 'Jippiii, det e påskeferie!' Jeg leter fremdeles etter logikken i dette.
 
 

For hollenderen og meg gjenstår det et par arbeidsdager før vi kan bremse ned til feriegiret. Vi skal etter planen være klare for hytta på Torsdag morgen. Håper på fine dager, og utevær. Vel hjemme, er det VÅR - ihvertfall i mitt hode.
 
Ønsker dere alle en riktig god påske!
NYT :)
torsdag 21. mars 2013

Vettug dag med cappuccino i det grønne

Så herlig med sånne dager da man føler at man har fått gjort mye vettugt! Akkurat sånn føler jeg det i dag. Jeg visste i dag tidlig at dette blir en bra dag. :)
 
 
 
Starten på dagen er selvsagt av vesentlig viktighet. Sola skinte, og min kvalitetstid startet da alle de 3 andre var sendt til skolen. Satte på Nespressoen og laget meg en deilig, kremete cappuccino. Mens jeg holdt på ringte hollenderen for å fortelle at han var ferdig med årets første (muntlige) eksamen, og at han hadde bestått med toppkarakter! Ikke vært for en import-nordmann :))
 

 
 
Etter å ha kost meg med cappuccinoen, dro jeg på vanngym. Sola skinte inn gjennom vinduene mot bassenget og laget lysshow i vannoverflaten. Og den er jo ikke akkurat stille, når 29 spreke damer og 1 mann skaper bølger. HERLIG å bruke kroppen og kjenne seg godsliten etterpå. Hadde en avtale etter treninga - gode samtaler blir heller aldri feil :)
 

 
 
Vel hjemme hadde hollenderen støvsuget og ryddet. Minstejenta lekte hos en venninne, størstejenta hadde besøk av en venninne. Og sola skinte fremdeles. Ja, det gjør den ennå, i skrivende stund, mens jeg blogger og får hageinspirasjon fra TV. På sånne dager har man bare ett å si:
 
 
 
 
LIFE IS GOOD! :)

 
 
 
 


søndag 17. mars 2013

Helt Fretex


Siste tilskudd til kjøkkenet mitt er denne herlige boksen fra Kremmerhuset. Forøvrig er alt du ser på det øverste bildet fra Fretex, både skatollet og alt oppå. Skatollet får stadig noe nytt å forholde seg til, men det er jo fordelen med et møbel i nøytral farge. Alt passer til :)
 
 
I morra skal jeg kjøpe sort bengalack til spisebordet. Gleder meg som en ung til å få ferdig spisekroken. Deretter står tavleveggen for tur.

 
Ha en flott søndagskveld da! :)
 
 
 

Smykketre


Ordet Smykketre fikk en helt ny betydning på jobb her forleden :) Jeg og min kollega hadde vært og handlet en kvist på den lokale blomsterbutikken, som vi satte i en bøtte med sand, og dekorerte med rosa steiner øverst.
 I Trondheim har vi nemlig noe som heter 'Toilldag', en slags crazydag, med lave priser og pussige påfunn. I den anledning skulle gullsmedverkstedet hvor jeg per i dag har arbeidspraksis, også delta med endel tilbud.
 

Jeg kom på ideen om å lage et ekte smykketre, og dette ble dekorert med smykker som skulle selges til svært rabatterte priser. 

 
Vi fant fram noen fjær, kjøpt hos Panduro, og begynte å henge opp smykker. Riktig så lekkert ble det!

 
De blinket i både gull og sølv...

 
 
...stort og smått....


 
Litt påskeaktig ble det også, med de fjærene.

 
Dette treet blir nok stående en stund. Og det kan jo tenkes det sniker seg inn non påskeegg her etterhvert ;)
 
(Gullgalleriet er på Facebook)