lørdag 4. januar 2014

Kaktusfantasier

Nå ble det sannelig mye tavlevegg her, dere. Men det er nå engang sånn at den er veldig enkel å forandre uttrykk på, og da er det ingen grunn til å la være *knegg* :)
 

 
 
 
Det er mye man kan tegne på en tavlevegg, og ikke hadde vel jeg trodd jeg skulle slå til med et par svære kaktus sånn på nyåret. Men man blir unektelig litt preget, så tørt som det har vært her denne vinteren. Får nesten litt Nevadafølelse altså, med all strøsanda som ligger utover asfalten.
 

 

Det blir vel en tur til gartneriet uti uka, for å spe på med noen ekte kaktuser. Det må ha vært på nittitallet jeg hadde kaktuser i heimen sist. Men de er utrolig takknemlige vesener, som tåler å bli glemt i noen uker. Faren er vel heller at de blir vannet i hjel fordi man ikke har en vanningsplan. Det må man nemlig ha når hukommelsen er av samme kvalitet som en tjuekroners plastleke.. 
 

 
 
Da vi malte tavleveggen var det av flere årsaker, bl.a. at den sorte veggen ville gi dybde og kontrast til rommet. Men aller mest at det ville bli så artig for ungene. Ungene var gira i omtrent en uke, deretter falt interessekurven drastisk. Jeg burde jo ha skjønt det; hvordan skal en tavlevegg kunne konkurrere mot pet shop-figurer, Monster High-dukker og Samsung Tablet? Den som er ivrigst med krittet er MEG. Og en og annen unge som er her i bursdagsselskap :)
 

 
Det blir jo spennende å se hva det neste blir. Jeg har allerede en ide..
 
Riktig god helg til deg! :)
 
 
 
post signature

tirsdag 31. desember 2013

Godt Nytt År!

Så er Nyttårsaften her, og i treskoheimen er vi klare for en fin og rolig kveld sammen.
Det kan ligge an til deilig mat, brettspill, film, godteri og kos. Jeg gleder meg :)
 
GODT NYTT ÅR
 
til følgere, bloggkolleger og andre som er innom her og kikker!
Måtte 2014 inneholde alt det du ønsker deg av interessante, kreative, gode og positive stunder :))
 
 
 
 
 
 

 
 


  


 
 
 
 
post signature