lørdag 26. oktober 2013

Lørdagskos med ny lysestake

 
 
Herlig høstlørdag med bytur og innekos! Jeg hadde formiddagen helt for meg selv, og dro på bytur før butikkene åpnet i morrest. Først innom Narvesen for å kjøpe to interiørblader. Deretter straka vegen til Dromedar for en herlig cappuccino og det ene interiørbladet, mens jeg ventet på at kokka skulle bli ti.
 
 
 Byturen hadde som formål å finne tursko, men det fant jeg ikke. Eller så var jeg ikke helt 'på nett' når det gjaldt sko i dag. Fant derimot en del nips på Søstrene Grene, som jeg innbilte meg at jeg trengte. Så der var jeg helt på nett. Og dermed var byturen rettferdiggjort.


 

Vel hjemme kastet jeg meg over høstløvet som har ligget som et teppe over plena den siste tida. Eller... kastet var kanskje en overdrivelse... med den ryggen jeg har per i dag var det vel heller en slags stakkato vagling jeg foretok meg. Men fikk samlet mesteparten av løvet, så nå ligger det bare i en pen haug og venter på hollenderen, som har god rygg. Innendørs var det bare å slå seg løs med diverse sysler. Ingen bombe at for meg betydde det enda en cappuccino og det andre interiørbladet... Da fikk jeg likegodt testet den nye herlige lysestaken jeg kjøpte hos Keiserens Nye Trær. Og den er sååå fiiiin *elsk*!
 
 
 
Lyestaken ble bursdagsgaven fra hollenderen. Han har det jammen greit altså. 'Da har jeg funnet bursdagsgaven min!' :) Trenger kun å punge ut, så er den saken grei, liksom. Jeg har lenge lett etter en lysestake som jeg også kan bruke som adventstake, og denne er midt i blinken. Lekker!
 

 
Og den er minst like fin fra den andre siden, hihi :))
 
Fin Lørdagskveld der ute! :)