lørdag 26. november 2011

Advent og bursdag

Vi skriver 27. November (ja, innlegget ble påstartet i går da..) og det er XX år siden jeg ble født på E.C. Dahls Stiftelse i Trondheim. Nærmere bestemt klokken 06.00 en Mandag morgen. Jeg fikk gaver og kaffe på senga i morrest, av mann og barn :-)  I tillegg er det altså 1. Søndag i advent, og det betyr masse adventskos og besøk i treskoheimen på denne dagen. Og tror dere ikke det snør store filler over trondheim i dag! Vinteren kom endelig på dagen min, og glade barn fryder seg over alt det hvite :-) På formiddagen kommer det bursdagsgjester, på ettermiddagen kommer det gjester og innimellom skal Sanne i barnebursdag hos en klassevenninne, og Selma har blitt invitert bort til sin venninne. Så her går det i ett i dag. Nå er adventslysbrettet framme, og stjerna er tent. Velkommen Advent!Ønsker alle sammen en riktig fin adventssøndag :-)


post signature

torsdag 24. november 2011

Så var det hjort!

Da var Bambi eller Rudolf eller hvem det nå er, på plass i stua, og skal glede oss med sitt nærvær ihvertfall ut dette året. Dere kan tro han er fin når lysene blir tent - men det kommer ikke til å skje før det nærmer seg jul. Noe må man jo ha å glede seg til også ;-)post signature

søndag 20. november 2011

Spisebordet fra Det Ville Vesten

Så er endelig det gamle bordet vårt fra 1800-tallets Arizona på plass på kjøkkenet! :-) Blytungt var det å flytte, men du verden SÅ verdt det! Takk til vår kjære nevø for god hjelp! Bordplata har vært gulvet i ei gammel postvogn i det ville vesten, så dette bordet har både sår, sjel og historie. Vi kjøpte det for 10 år siden da vi bodde i Den Haag. Det er spesialimportert av en mann som driver en forretning der. Det var i utgangspunktet litt for høyt, og nå har vi da omsider etter alle disse årene fått saget av beina 4 cm, slik at det skulle bli 'vanlig' bordhøyde på det. Oppå bordet en fake Mariskål og sort vase funnet hos Fretex, et dekkefat fra Plantasjen, og en blikkboks. 'Duken' er en kopphåndduk fra Ikea.

Dere får unnskylde billedkvaliteten, som skyldes at bildene er tatt nå i ettermiddagstimene - grunnet min utålmodighet. Jeg kan selvsagt ikke vente til i morgen med å ta BRA bilder.. :-)

post signature