lørdag 2. juli 2011

Juni - en god måned


Vel inne i Juli måned kan jeg ta et tilbakeblikk på Juni, som har vært begivenhetsrik og viktig for meg på flere måter. Tidlig i måneden feiret vi bursdagen til Selma Antonia, vår elskede minstejente som vi var så heldige å få inn i livet vårt for 5 år siden. Så dro vi på en super 2 ukers ferie på Gran Canaria. Mens vi var der nede fikk jeg endelig bekreftet diagnosen cøliaki, som jeg har ventet på så lenge. Det føles som en enorm lettelse å endelig ha den biten på plass. Jeg har begynt med dietten min, og ser fram til stigende energi og lysere tider :-)

post signature

Utstillingsdukke til glede

Man kan vel ikke si annet enn at man blir glad av dette? :-) Disse to herlige damene har sitt oppholdssted i et butikkvindu i Puerto de Mogan på Gran Canaria, og det var ikke bare jeg som stoppet og smilte ved synet av disse. De oser jo av glede og feriefølelse! Skulle likt å se noen slike glade, frodige og fargerike senoritas i butikkvinduene her hjemme. De ville garantert fått folks oppmerksomhet :-)

post signature

torsdag 30. juni 2011

Kanariske øyeblikk

Da var vi vel hjemme fra vår deilige to uker lange ferie på Gran Canaria :-) Håper disse bildene vil inspirere litt. Benytter også anlendningen til å anbefale Bahia Feliz - perfekt for dem som reiser med barn og som vil unngå de største 'turistfabrikkene'.Ønsker alle en fortsatt God Sommer! :-)


post signature