fredag 7. februar 2014

House of Orange

I treskoheimen er oransje en naturlig innslag. I hvert fall på kjøkkenet. Oransje er faktisk en viktig farge for alle nederlendere. Kongehuset deres heter Huis van Oranje, eller House of Orange. Alle har vel sett den oransje galskapen på TV under store idrettsarrangement hvor nederlendere deltar? :) Her er de oransje innslagene i treskoheimen :)
 
 
Lerretsbildet av kyr har jeg selv tatt på hytta. Bonden skulle vel ha visst at kyrne hans henger til pynt i et kjøkken i by'n :)
 

 
Putene på benken bak kommer fra Kid (den oransje) og Indiska. Vasen er i keramikk, og er kjøpt i galleriet hos Per Lysgaard på Røros.

 

 
Duken er egentlig en kopphåndduk fra Åhlens, og ekornskåla er fra Nille (tror jeg).
 
 
 

 
Aviskurv fra Åhlens, skinn fra Ikea, og benk fra Ikea, malt i gråfargen Fjær, samme som panelveggen.
 

 
Lampe fra Bloomingville, veggklokke fra Windhorse, og stoler fra Fretex, malt med sort bengalack. Bordet er min farmors gamle bord, som tidligere har stått på hytta vår. Det er malt i hvit høyglans.
 

 
 TapetinspirasjonInne på NIB er det ny utfordring på gang. Denne gangen dreier det seg om tapet. Sist var jeg akkurat for seint ute til å bli med, så da får jeg vel være akkurat tidsnok denne gangen :)


 
Bildene er fra 'the master bedroom'. Ikke helt ferdig ennå, dette rommet, men tapeten er nå på plass da :)) Venter på å få tatt en beslutning ang, hodegavel, men sånt tar tid.. Har en mistanke om at nattbordene er rent midlertidige også, men nå har vi i hvert fall noe å sette vekkerklokka på.
 

 
Tapeten er fra photowall.no. Har bestilt tapet derfra tidligere, og er veldig fornøyd. Enkle å legge, gratis lim og gratis frakt.

 
Gråfargen på panelveggen er fra Jotun, og heter Diskret. Vi valgte helt matt maling til disse veggene.
 

 
 
Klikk deg gjerne inn hos NIB HER og se flere bidrag til utfordringen.
 
Riktig god helg! :)