fredag 4. oktober 2013

Høstkos på kjøkkenet

Nå har høsten gjort sitt inntog, og for en høst vi har i Trøndelag! I dag ventes fønvind og inntil 20 grader, og jeg må virkelig sjekke kalenderen for å få bekreftet at det er Oktober.
 
 
Men uansett deilig høstsol og gode temperaturer, så har vi startet med innendørs høstkos i treskoheimen. Det har vært en travel oppstart på sesongen, med jobb, skole, fritidsaktiviteter, møter osv. Akkurat som det pleier å være i September og Oktober. Desto viktigere å stoppe litt opp, og finne tid til litt kos når sjansen byr seg.


 
I dag har jeg vært ute og gått tur, og benyttet sjansen til å kjøpe litt sprek maling. Var innom vår lokale Fargerike-butikk, og fikk blandet en spesiell oransje farge. Den skal blant annet brukes til å sprite opp litt på kjøkkenet, så det kommer jeg til å legge ut bilder av etter hvert. 

 
Fikk litt lyst til å vise fram det store brettet jeg fant på Indiska her om dagen, til intet mindre enn halv pris. Tenk at det lå flere der i denne fargen! Jeg synes det er knallfint, og sklir rett inn blant det andre kjøkkeninventaret mitt.

 
Min mor var med på turen i dag, og spanderte kaffe og glutenfri muffins på kafe. Tok likegodt med en hjem, som jeg har sittet og kost meg med til cappuccinoen min. Mmm.. :))
 

 
Håper du også har fine høstdager der du er. Husk å kos deg da :))