lørdag 12. november 2011

SøndagsSurring

Hva er vel herligere enn å stå opp tidlig på en Lørdag, kose seg med en cappuccino i godsofaen mens ei lita jente ser barne-TV ved siden av deg? :-) Ja, man sitter ikke BARE og drikker cappuccino, må vite. Man GJØR noe i tillegg. Enten blar man i interiørblader og finner inspirasjon, eller så surrer man garn. I dag pyntet jeg opp en bjørkestokk som ble med fra hytta tidligere i høst. Flere der ute som har begynt med surring av garn, tråd eller tau? :-)

Nå skal vi ta en matbit, åsså skal vi hente Sanne, som har vært på overnatting hos tante. De var i teateret sammen i går, og så en juleforestilling. Tipper det er noen som er ivrig på å fortelle når vi sees :-)


Ha en fin Lørdag! :-)

post signature

fredag 11. november 2011

Redesign; LP-fotoramme

Tenkte jeg skulle vise et lite re-design-prosjekt som jeg har holdt på med. Inne hos Revinyl, som lager flotte produkter av gamle LP-plater, fikk jeg ideen om at jeg også kunne bruke opp noen gamle plater. Har nemlig ganske mye vinyl liggende i kjelleren. Jeg er også veldig glad i å fotografere, så da ble det en kombinasjon av disse to tingene jeg bestemte meg for å dille litt med denne gangen. Resultatet ble disse bildene, hvor plata fungerer som ramme. I tillegg har jeg pyntet kanten rundt bildene med glitreblomster. Oppheng har enda ikke kommet på, får se hva som egner seg best her. Bildene skal jentene få ha på rommene sine når de blir ferdige ;-)


Først brukte jeg gull og sølvblomster, for meningen var å ha det på stua, men så ombestemte jeg meg. Stua var liksom full nok :-)Så da ble det blomster i farger tilpasset rommene til jentene. Foreløpig deler de separat soverom og lekerom, men vi er i gang med planer om egne rom.Selmas rom er ferdig oppusset i grønt og hvitt, og det får detaljer i sort og rosa :-)Sannes rom blir inspirert av stjernehimmelen. Her blir det en blanding av planeter, stjerner og glam. Her tilfeldigvis plassert på skapdøra til Selma, som er nymalt med svart bengalack, så fikk jeg vist fram den også :-)


Til vinylprosjektet trenger du:

LP-plate
Skriver
Dekor til å pynte rundt bildet med
Hurtigtørkende lim for plast og metall
Oppheng

Revinylbloggen finner du HER, og hun har også egen Epla-butikk ;-)

Ha en fin dag, og dere; denne er spesiell; 11.11.11, og i publiserende stund er klokka snart 11.11  :-)


post signature

tirsdag 8. november 2011

Siste nytt i heimen

I løpet av helga ble det flere bra funn på meg, både fra loppis og Ikea. Jeg ELSKER å finne superflotte ting til en rimelig penge!! Fortrinnsvis ting jeg mener at vi trenger :-)

Helgens Ikea-funn:God, gammeldags klokke! Og du og du som vi har savnet ei klokke på stua! Spesielt når man ikke bruker armbåndsur i tillegg. Ille at man må slå på TV'n for å se hva klokka er, liksom. Ønsket ingen svær klokke som dominerer veggen. Denne lille er akkurat stor nok :-)... så den passer derfor helt perfekt oppå bøkene som henger ved den lille sofaen, hvor vi sitter og leser :-)Denne krukken med lokk har akkurat det vintage-preget og fargen som jeg var ute etter. Den er tiltenkt snop :-D Husker ikke prisen, SÅ billig var den. Akkurat nå huser krukken en porsjon pistasjenøtter med sitron. Visste dere forresten at pistasjenøtter (uten salt) er den nest sunneste matvaren i verden? De motvirker betennelsestilstander i kroppen. Nemlig.

Helgas loppefunn:Loppefunnene er de to lysestakene bakerst, samt den søte skåla på bein.Lokket vippes over til siden, og voila; turkish delight! :-) Helt forrest er dåpskruset til hollenderen, med navnet hans inngravert.Glemte lampeskjermen - den er fra Ikea :-)


Og så til det ufattelige - fra Byggmakker;


3 settebord i plexiglass til uslåelige 178,- totalt!! :-Dpost signature

søndag 6. november 2011

Høst på kjøkkenet

Visst er det høst, selv om det er fine temperaturer og mye sol! På kjøkkenet har det til og med kommet hint av ORANSJE. Det skal neimen ikke så mye til for å skape litt høststemning inne. Litt natur, litt cappuccino, litt levende lys. Voila; høst :-)
Ha en fin-fin høstuke! :-)post signature