lørdag 2. april 2011

Frøken Mosedott


Til tross for en bakhage med 'flerårsmose' har jeg svært lite greie på mose, egentlig. Men noe sier meg at her er det mose som er på vei ut av greina? :-D
Bildet ble tatt i fjor vår, mens det fremdeles lå litt snø i skogen. Sola var begynt å varme, og mer skulle det vel ikke til før denne frøkna fikk banet seg vei i all sin frodighet.

Mitt bidrag til Moseplassen sin April-konkurranse :-)

post signature

Gjør det selv; Smykkekommode

Hiver meg på Nib's utfordring for April; 'Gjør det selv', med dette bidraget her :-)Jeg har laget en smykkekommode til meg selv. Først kjøpte jeg 2 ubehandlede skuffeseksjoner fra Ikea (sånne rimelige med hull istedenfor skuffeknotter), som jeg monterte oppå hverandre og malte hvite. Deretter tapetserte jeg dem med papir som forestiller gamle manuskripter hvor teksten er strøket over.Papiret laget jeg på denne måten: Jeg skrev av tekst og kopierte karttegninger fra en bok jeg har om Thor Heyerdahl (min store globetrotter-helt) og hans Kon Tiki-ferd. Så 'sølte' jeg brun te over arkene, før jeg festet dem på kommoden ved hjelp av tapetlim. Etterpå malte jeg over med litt okergult her og der.
Så snudde jeg skuffene slik at åpningene kom inn, satte i transparente dørknopper i plast på utsiden, og monterte transparente plasthjul under. Alt sammen fra Ikea. Og vips - så hadde jeg massevis av oppbevaringsplass for smykkene mine - både inni og utenpå :-)post signature

fredag 1. april 2011

Treskofamilien i Foreldremanualen :-)

Fikk en hyggelig henvendelse for kort tid siden fra Foreldremanualen som lurte på om de kunne få lov til å benytte seg av info og bilder fra ett av innleggene mine, som dreide seg om barna som plantet solsikkefrø - og det fikk de selvsagt. Synes det er kjempefint at andre kan bli inspirert av det jeg deler. Det gjør meg glad! :-) Foreldremanualen er et kjempeflott sted med tips og inspirasjon om mangt og meget for barn og barnefamilier.
Innlegget på Foreldremanualen finner du HER og det opprinnelige innlegget mitt finner du HER.
post signature

Vårens poesi


'Hvis vi ikke hadde noen vinter, ville ikke våren vært så deilig,
hvis vi ikke av og til møtte motgang, ville gode tider ikke være så velkomne.'

Anne Bradstreet
Bildene er funnet via weheartit.com

post signature

torsdag 31. mars 2011

Mot lysere tider

I dag føler jeg meg med ett lettere til sinns :-) Gastroskopi er unnagjort, jeg får lov til å spise igjen (det redder mangt et ustabilt humør :-D), sola skinner, cappuccinoen er fersk og Drømhem & Tradgård ligger klart på hagebordet.Når jeg ser opp på den blå himmelen får jeg assosiasjoner til sommer. Herlig! Den kommer jo etterhvert - det vet vi ;-)


I mellomtiden kan vi jo også kose oss med noen sommerlige bilder fra West Elm.Denne såpen minner i seg selv om sjø og bølger. At den lukter kokos tar tankene i tillegg med til mer eksotiske strøk.


Og husk - liker du bloggen min, så stem gjerne på meg HER. Tusen takk! :-)


post signature

onsdag 30. mars 2011

Glad i grønt

Se min kjole, den er grønn som gresset,
alt hva jeg eier, det er grønt som det.
det er fordi jeg elsker alt det grønne
og fordi en gartner er min venn.Håpet er lysegrøntGresset er alltid grønnere på den andre sidenJeg er grønn av misunnelse

Månen er gjort av en grønn ost.

Ludvig Holberg


Det er gull i grønne skoger
Et forår farger jorden grønn,
og atter er den ung og skjønn.

Arnulf Øverlandpost signature

mandag 28. mars 2011

Voksdukinnkjøp

Jeg har vært på voksdukhandel og blitt helt hekta på voksduker! :-) Har laget istand et hjørne for bare meg og storesøster, hvor vi kan ha den glutenfrie brødmaten vår helt i fred. Det ble lillarutet i cøliakihjørnet her, åsså ble det en vårlig grønn voksduk med små prikker til spisebordet. Kjøpte i tillegg en lysegrønn med polkadotter, for å ha på kreativitetsbordet til jentene. Fra før har de en likedan i turkis, men den begynner å ha sett sine beste dager. Så nå gjenstår det for meg bare å fråtse i vanlig brød et par dager til, så er jeg igang med dietten min. For resten av livet.... Wow...post signature

Et tilbakeblikk mens snøen daler ned

Har lyst til å dele noen bilder med dere fra i fjor vår, siden Kong Vinter har kommet tilbake til Trøndelag. Åsså vil jeg gjerne takke dere som kom med innspill på problemet mitt fra i går. Kjempesnilt! :-) Som dere ser lyktes det å sette inn bilder igjen i dag, men bare ved bruk at det gamle redigeringsprogrammet. Regner derfor med det er et problem sentralt og ikke på innstillingene mine. Benytter også anledningen til å si takk til alle som besøker bloggen min! Setter så stor pris på det. Det inspirerer meg videre i bloggingen OG i kreativt arbeide forøvrig. Hjertelig takk!! :-) :-)