mandag 3. september 2012

Den grønne bølge..

Nå er det ingen overraskelse for de som kjenner meg at jeg liker grønt. Sånn sett kan man ikke si at jeg har kastet meg på den grønne bølgen. I mange år har grønt vært et slags gjennomgangstema i treskoheimen.


Hele fire soverom og et kjøkken har i flere år hatt grønt som hovedfarge, og det er ikke uten grunn. Denne fargen går jeg ALDRI lei av. De andre famuiliemedlemmene ble i grunnen aldri spurt da... *fnis*  Grønt er beroligende, og det trenger vi i treskoheimen, med alle aktive personligheter her :) Har jeg bestemt.


Grønt er friskt, frodig og hageaktig. Herlig! :) Så når grønt ble utropt til årets farge, av bl.a. Fargerike, så ble jeg utrolig glad. For det betydde at jeg kunne boltre meg enda mer i grønn inspirasjon. Siden sommeren ikke er årstiden for maling og oppfrisking her i heimen, måtte det nesten bli September før jeg kom igang med malinga. Kjøpte meg et lite gammelt, brukt bord, og malte det i en herlig grønnfarge. Perfekt til å freshe opp lillesofakroken vår. Det er her jeg sitter og tar morgenkaffen i helgene, og akkurat DET blir jo bare enda koseligere nå ;))Flasker og vaser er en dille jeg har hatt i mange, mange år. Har mange flere enn det jeg faktisk har bruk for, men de står ikke gjemt bort i skap fordet. De er kjempefine til dekorasjon. Jeg har dem i mange farger og fasonger. Men flest grønne.

 

Fargen jeg har brukt er tilnærmet den som Fargerike har brukt i Trina-tapetet sitt. Fargekode S4550-G10Y. Lady Supreme Finish, glansgrad 80.
De søte små fuglene på bordet er egentlig et salt- og peppersett, kjøpt på låvebutikken hos Irina på Ersgård. Blogg:  Allofirina.com. Ta en tur dit om du er i nærheten, hun har mange flotte ting :)

Ha en fin dag! :))
post signature