lørdag 16. november 2013

...og vi har pynta tre

En liten tur innom Søstrene Grene for et par uker siden, resulterte i noen ullkuler, litt tråd og noe annet småtteri. Skrøt jo på meg noen positive tilbakemeldinger på Instagram, da jeg la ut bilde med kommentar 'kreativ morgen' eller noe sånt *enlitenhvitløgnbare* Det tok nemlig to uker før jeg gjorde realitet av planene, men det skal sies at intensjonen var god :) Men i morrest ble det pynta tre på kjøkkenet i treskoheimen, og jeg synes da det ble ganske søtt. Søte var også smultringene som jeg belønnet meg selv med etterpå, mmm... :)
 
 
 

 

 
 
 
  
 

 
 
 
 
 
 
 

torsdag 14. november 2013

Love


Hva gir vel en større lykkefølelse enn at barnet ditt kommer hjem fra skolen eller barnehagen med noe selvlaget?
 
 
 
Dette hjertet fikk jeg av Sanne i fjor. Hun har laget det på sløyden. 'Mamma, æ strævd skikkelig med det, altså'
 

 
O, lykke! Føler meg privilegert som har så fine og friske jenter :)
 
 
 
 
Det er senhøst, og viktig å skape kos og stemning i hjemmet. Snart kan vi tenne det første adventslyset, men jeg har allerede tatt fram det lille treet mitt, med lys.
 
 

'Tenner' det på morgenen før vi setter oss ved frokostbordet, og igjen på ettermiddagen, når alle er kommet hjem. Det skaper så mye stemning i kjøkkenet vårt.

 
 
 Jeg håper du koser deg også, både hjemme og borte. Jeg teller dagene til en liten ferie med min mor og søster. 3 dager i Kongens By venter - gjett om jeg gleder meg! :)