lørdag 8. oktober 2011

Overskudd og grafisk lykke

Jeg har helt klart kommet inn i det som for meg alltid har ligger og lurt i mange år; nemlig den grafiske stilen. I alle mine perioder med vingling mellom ditt og datt, har det ligget en grafisk åre og lumret i bakgrunnet. Nå begynner energien å komme tilbake etter lang tids sykdom, og jeg greier å forestille meg at jeg faktisk etterhvert skal greie å GJØRE alle disse tingene som jeg har hatt lyst til i flere år, både i heimen og ellers. Første prioritet er selvsagt overskudd til å gjøre ting med barna og komme ut i arbeid. Men i tillegg har jeg tanker om enkel oppgradering av heimen, og har også fått hollenderen litt i gang på det området *fnis*. Kjøkkenstoler er malt, bokhylle er malt og trappegelender er malt.Jeg surrer med tanker om noen puter i mine favorittstoff fra Marimekko, og grafiske tegninger som jeg selv har lyst til å lage. Og ikke minst; jeg surrer med tanker om at vi skal pusse opp trappa opp til 2. etasje. Gurimalla - er det mulig at det er JEG som kjenner på disse følelsene? At det faktisk er JEG som orker å tenke tanken på et 'prosjekt'? Må selvsagt ta planleggingen med en klype salt. Jeg skal snart ut i arbeidsaktivitet og har små barn og heim å ta meg av, samt en mann som er mye på reisefot. Det sier seg selv at ikke alt kan skje over natta, men bare det at jeg, som er så glad i å være kreativ, orker å TENKE på oppussing - det føles helt FANTASTISK!! Det jeg tidligere ble motløs av å tenke på, gir meg nå stor glede! :-)

En riktig god helg til deg! :-)

post signature

mandag 3. oktober 2011

Barnebokhylle

Leseglede hos barn er viktig - og her i huset er vi glade i bøker :-) En kjapp runde på finn.no forleden resulterte i en bokhylle som er helt perfekt for jentenes bøker. Den fikk noen strøk med sort bengalack og er nå på plass i stua vår. Det er for det meste på kveldene det leses barnebøker her, og da er vi som regel oppe på stua. Jentenes soverom er også oppe, så det passer bra å ha bøkene deres der. Så kan de sitte der på saueskinnet og plukke seg ut bøker de har lyst til å lese. Nå er både Prøysen og SingSang på plass - her skal det leses! :-)

Og sånn var den før, for sammenligningens skyld:Jeg takker hjerteligst hollenderen for malearbeidet. Jeg er fornøyd, og det tror jeg jentene også blir når de kommer hjem og får se bokhylla si ! :-)


 
post signature

søndag 2. oktober 2011

Dørgardin

Kom over denne søte dørgardinen i går. Den hadde vært kjempefin mellom soverommet vårt og kontoret til mannen min, som altså kun er adskilt med en døråpning. Vi tok bort døra, siden rommet er så lite at den egentlig bare er i veien. Gardina ville vel blitt mest til frustrasjon for hollenderen, som må gjennom den døråpningen hver dag *fnis*, men jeg synes den er søt :-) Kunne også vært fin ut mot balkongen til sommeren.Funnet hos Windhorsepost signature