fredag 4. januar 2013

Julegave fra Sanne

De aller fineste og beste gavene jeg kan tenke meg, er de som jentene mine har laget og gitt til meg :) Sanne var litt lei seg da juleferien startet, etter at hun oppdaget at hun hadde lagt igjen det hun hadde jobbet med på sløyden den siste tiden. Det skulle nemlig være julegave til mamma.
Men jeg trøstet henne med at jeg ville bli minst like glad for å få gaven ETTER jul, og i går kom hun hjem med den.Med innlevelse fortalte hun om hvordan hun har strevd med denne skjærefjøla, svidd seg på fingeren med svipenna, og til slutt måttet be om hjelp for å få den ferdig. Åsså klarte hun å glemme den på skolen - ja, hun var litt oppgitt over seg selv. Men i går ble alt det bra igjen. Jeg fikk verdens flotteste skjærefjøl! 'Æ glæmt å olje deinn, så du kan vask deinn, mamma'.
Men det fikser vi jo! ;)Nå pryder fjøla den splitter nye kjøkkenbenken min! Selve kjøkkenet mitt blogger jeg mer om utpå vinteren, når lyset er bedre ;)


 

Så satser vi på at Sannes ønske slår til;
 
Godt Nytt År! :)


torsdag 3. januar 2013

Se premien min!


I November var jeg så heldig å vinne et gavekort hos Design Belysning, på bloggen til An-Magritt. Jeg valgte meg ut denne herlige lampen fra Bloomingville, som visstnok har vært brukt som fiskenett i Thailand.
 
I LOVE gjenbruk! :)
 

 
 Kjøkkenet vårt har vært gjennom en utbredt oppussing de siste par månedene, og fremdeles gjenstår noen detaljer, men lampen er ihvertfall på plass nå. Den passer perfekt inn over vårt antikke spisebord, og jeg er såååå glad for denne premien! :)
 
 

 

 
 

 
Nok en gang tusen takk til An-Magritt og til Design Belysning. An-Magritts flotte blogg finner du HER, og websiden til Design Belysning HER. Masse fint der inne, så vel verdt et besøk ;)