lørdag 2. juni 2012

Pols Potten Amsterdam - sneakpeak

Fikk lyst til å vise et glimt av det jeg så da vi besøkte butikken Pols Potten i Amsterdam for noen uker siden. Dette er bare en liten teaser altså, det kommer massevis av inspirasjonsbilder fra butikken deres ganske snart ;)


Men dette er nå ihvertfall litt av den grønne avdelingen. Årets farge, sier Fargerike. Jeg er helt enig! Grønt er nydelig, og finnes i SÅ mange forskjellige lekre varianter! Vi har mye grønt i huset vårt :)


Disse boksene falt jeg pladask for. De har dem i all slags farger. Men de var litt for store til å ta med på flyet.Som sagt så kommer det mye mer fra Pols Potten snart. En spennende butikk ved Havendijk i Amsterdam ;)
post signature

Svigermors servise - nå mitt!

Da vi var i Nederland for noen uker siden, var jeg så heldig å få et lekkert servise av svigermor. Det består av 8 små dype skåler, ei litt grunnere skål, og 8 stablekopper. Det er laget i Tyskland, og var visstnok ikke av billigste sort, da hun kjøpte det. Det skulle ikke mer til enn at jeg kom med et kompliment om serviset, og dermed spurte hun om jeg kunne tenke meg å ha det. Hun brukte det ikke lenger, sa hun. Heldige meg!! ;)  Vi dro med fly, men serviset SKULLE med hjemover! Godt innpakket i avispapir og bobleplast, kom alle deler trygt fram til Trondheim. Jeg elsker den grafiske dekoren, størrelsen på skålene og det faktum at koppene også kan stables. Svart og hvitt blir man dessuten aldri lei av.og nå står det i kjøkkenhylla mi, til glede for meg selv og kaffedrikkende gjester :))


post signature

onsdag 30. mai 2012

8-årsdag

Etter noen ukers bloggtørke, grunnet en meget hektisk Mai måned, tenkte jeg at jeg kunne vise noen bilder fra borddekningen ved Sannes 8-årsselskap forleden. Dette var det første av to selskap - det andre finner sted i morgen. Mange jenter i klassen, mange kamerater i tunet = to selskap :) Nå er ikke Sanne noen typisk rosajente, men jeg fant endel 'bursdagsdill' da vi var i treskolandet for et par uker siden, så da ble det slik.
Skal komme tilbake med flere innlegg snart fra turen vår til Nederland. Har bl.a. vært på Pols Potten i Amsterdam, og fått lov til å fotografere der, så det kommer endel (forhåpentligvis) inspirerende bilder derfra :)


post signature