fredag 9. desember 2011

Det er smør, det er smør - tiddelibom

Så skulle det altså skje at man laget smør i treskoheimen. DET skulle mormor ha sett! Hun ville blitt så stolt! :-) Det hadde neppe skjedd hadde det ikke vært for at alle butikkene er tomme for smør. Det hadde nok heller ikke skjedd dersom alt var som det skulle med margarinet. Men den siste tids nyhetsoppslag om palmeolje og andre ukumskheter i margarin har gjort mange av oss mer bevisste i forhold til hva vi putter i oss og ungene våre. Skal godt gjøres å holde seg unna alt som er ansett som 'skummelt', men man får gjøre en innsats der man kan, eventuelt velge seg ut noen satsningsområder ;-)
Jeg fant ihvertfall en smøroppskrift HER, og den funket kjempefint. Får gå til innkjøp av mixer og en kumme med sprutelokk, så blir det enda enklere til neste gang :-)  Delte porsjonen i to, for å holde den ene helt fri for smuler fra glutenholdig brød.
post signature

torsdag 8. desember 2011

Ceci n'est pas un livre

Den hengende bokhylla mi har omsider funnet sin plass, like ved den lille lyse sofaen i 'kosehjørnet'. Den pyntes opp av mine to vaser fra Lysgaard Keramikk på Røros. Jeg elsker det de lager der! Har skrevet om dem tidligere, blant annet HER og HER.Bokhylla kjøpte jeg til hollenderen da jeg var på besøk 'hjemme' i Den Haag for et par år siden. 'Ceci n'est pas un livre' = Dette er ikke en bok.Herlige rødfarger! Og med en kvist oppi, er det ikke mer som skal til ;-)Hjørnet hvor en del av mine favoritt-ting er samlet :-)  Her er Rudolf kommet på plass, lampa fra Ikea bare elsker jeg, både fordi den har et vintagepreg, men også fordi den var et KUPP :-). Den flotte lyskuppelen som henger fra taket har jeg fått råbillig av en venninne. Den er utrolig stemningsfull! Bladkurven på gulvet er kjøpt på Skeidar (BoConcept). Mer om den etterhvert.

Ha en fortsatt fin Torsdag der ute! :-)

post signature