fredag 9. mars 2012

Turkis stol

Se den fine stolen jeg fikk av min snille nabo!! :)) Hun hadde flere, og jeg og en annen interiørinteressert nabo fikk hver vår! Snakker om å være heldig!


Jeg har ikke gjort annet enn å rengjøre den, pusse ned den malinga som hadde løsnet, samt gitt den en aldri så liten ny stopping og fuskepels. Setet er nok midlertidlig :)Herlig med sånt som er 'gammelt' i uttrykket!Fine runde dreide bein :)Foreløpig står den på kjøkkenet, der passer den fint med sin turkisblå farge, men den skal etterhvert inn på Sannes rom, når det blir ferdig oppusset, og da skal den få en lilla pute, for det har hun ønsket seg. Blir nok fin å ha ved skrivebordet denne her ;)

HURRA for snille naboer! :)


post signature

torsdag 8. mars 2012

Jeg fant, jeg fant - påskevaser!

I dag kunne jeg rett og slett ikke dy meg lenger. Strålende sol og smeltende snø bragte hit vårfølelsen, og det igjen gjorde at jeg bare MÅTTE sette fram de nye påskevasene mine - bare for å se hvordan de skal stå når påsken kommer :)


I dag fant jeg nemlig en superfin prikkete vase på Fretex, jeg falt pladask! De to gule vasene fant jeg tidligere denne uken, hos Søstrene Grene.


Den tynne grønne er blogget om utallige ganger før, men den er og blir en av favorittene, så det er sikkert ikke siste gangen nå heller. Den er fra Lysgaard Keramikk på Røros.


De to små koppene er tjuvlånt fra jentenes rom, og kommer fra Ikeas barneavdeling :)


Kan lett brukes som eggekopper de små der :)


... eller bare til dekorasjon, kanskje med fargede egg, når den tid kommer?


Gult er en herlig farge! Spesielt når den blandes med grønt i tillegg *fnis* Kan liksom ikke få nok av grønt jeg.

Ønsker deg en strålende ettermiddag og kveld! :)) 


post signature