onsdag 10. november 2010

Sjokolademuffins

I morgen venter jeg besøk, og tenkte derfor jeg skulle lage sjokolademuffins. Valgte å ikke ha 'årntlige cupcakes' med glasur eller krem på dem da erfaring sier meg at 4-åringer har enklere for å hanskes med 'tørre' muffins. Det har ihvertfall mødrene deres.. :-D)


Disse er glutenfri muffins, så alle i familien kan spise dem :-) Grunnen til at disse blir så fine og høye er at jeg alltid fyller formene med mer røre enn det oppskriften sier. Det som 'normalt' skulle bli 16 muffins blir aldri mer enn 11 i mitt kjøkken, men jeg foretrekker noen få store muffins istedenfor mange små og flate :-)Dette lyseblå kakestativet mener jeg å huske at jeg kjøpte hos Indiska i Trondheim sentrum.


Her har jeg brukt cupcakestativet fra Cacas. Det er helt supert altså! Det finnes i 3 størrelser - mitt tar 23 muffins (standard størrelse), åsså er det ett som tar 13 muffins og ett som tar 38. Stativet er også velegnet til boller, vannbakkels og jeg har sett dem vært brukt til frukt og bordpynt også. Er vel bare fantasien som stopper en her ;-)

Det siste bildet er lånt fra Cacas sin hjemmeside.