torsdag 19. april 2012

Retro nattbord til barnerommet


Jippi, da har vi hentet nattbordet jeg kjøpte forleden, et flott retro nattbord, akkurat slik jeg hadde sett for meg på rommet til Sanne! :)) Jadda, vi holder fremdeles på med å legge de siste brikkene på rommet hennes..Det er så mange som har oppgradert sånne nattbordskuffer med flotte tapetremser eller maling, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det motsatte; ingen ting *fnis* Nattbordet skal foreløpig få lov til å være akkurat som det er! Mulig jeg ombestemmer meg etterhvert, men jeg er litt redd jeg kommer til å angre hvis jeg kladder på noe annet.


Litt slitt og brukt, akkurat som det skal være. Vi kunne også ha kjøpt et nytt nattbord fra Ikea, men dette har jo så mye mer utstråling. Dette nattbordet har levd et liv, liksom :)


Jeg synes de gylne nyansene ble så fine sammen med de andre fargene på rommet, og en fin kontrast til de grå veggene.Neste innlegg fra dette rommet kommer trolig til å handle om en bokreol ;) Blir mye barnerom her nå, men det er nå engang dette vi har brukt tid på de siste ukene. Enda bra jeg LIKER å holde på med sånt :))

Ha en flottings dag! :))post signature

tirsdag 17. april 2012

Nå kvitrer det på barnerommet

En dagstur til Østersund i går, sammen med hollenderen, medførte ikke bare fylt matskap, noe som var turens formål. Vi kom også tilbake med dørknotter til Sannes skap. Har jo sett disse søte keramikknottene på diverse nettbutikker, men etter å ha sett dem 'live' hos 'Hamngatan 10' i Østersund, ble det så jeg kjøpte dem. Sanne selv hadde enten ønsket seg sommerfuglknotter eller fugleknotter. Trenger jeg si at hun ble strålende fornøyd? Og fuglene passer jo godt inn i skogen her ;))

post signature

søndag 15. april 2012

Urørt

Tenkte jeg skulle legge ut et par av bildene jeg er mest fornøyd med fra bloggen min, og på den måten delta i NIB's siste runde med Urørt. Urørt er en mulighet for de bloggerne som ikke har vært så mye inne på NIB til å få vist seg litt mer fram. En kjempefin ide! :) Jeg har blogget en stund, men pga sykdom har det vært svært ymse hvor ofte og hvor mye jeg har deltatt på ting som har vært organisert av NIB. Ser ut som om det blir mer regelmessighet nå framover :) Du kan lese mer om Urørt HER :)
Bildene jeg har valgt representerer min stil, min glede over farger og min mani etter vaser : D

post signature