onsdag 4. april 2012

Skapdører snart ferdige

Vi nærmer oss slutten på oppussingsprosjektet vårt her (Sannes rom fremdeles ja..) og i dag har jeg malt første strøket på skapdørene hennes. Det ble ganske enkelt hvit blank bengalack, som skal reflektere lyset på rommet hennes, noe vi tydelig kan se på dette bildet :) De andre flatene på rommet er halvblanke og matte, så det er fint med noe som skaper kontrast. Veggen dere ser er også malt grå. Men det er bare for å sikre oss at det ikke lyser hvite render mellom tapetremsene dersom de ikke tilslutter seg hverandre like bra over alt.


Skapstammene var ferdigmalte i forrige uke, men her har det gått i ett, så det har ikke blitt jobbet med rommet hver eneste dag. Skapet ble grått (farge Valmuefrø), som veggen, for å få en fin overgang mellom vegg og skap, samt at det skal gi litt mer inntrykk av at skapet er innbygd. Hvilket det selvfølgelig ikke er.... : DSvært mye grått og hvitt på rommet foreløpig, men bare vent - om en stund  vil det være nok av fargebomber der inne, som skal gi næring til en kreativ sjel på snart 8 år; gardiner, oppbevaringsesker, puter med mere. Det bli' itj kjedelig nei! :)

En riktig GOD PÅSKE, alle sammen!! :))


post signature

søndag 1. april 2012

Melkespann til oppbevaring

Inne på Sannes nye rom holder vi nå fremdeles på. Skapstammen er nå ferdig malt, så nå gjenstår kun dørene, og den veggen som skal få fototapet. Puh..ting tar tid, og jeg er utålmodig. Skulle ønske hollenderen hadde like mye driftighet i heimen som han har på jobb.. MEN jeg har ihvertfall satt inn dette gamle melkespannet, som Sanne kan har kart og plakater i. Synes det egnet seg riktig så bra til formålet :))


post signature