lørdag 28. juli 2012

Delikat cafe i Lillehammer

Nettopp hjemkommet fra en liten ferietur til Lillehammer med mann og barn, og der midt i gågata, like ved Sigrid Undsets Plass, fant vi en perle av en cafe, ved navn Atelier Kakao. Vakker, delikat, koselig og stemningsfull, og med herlig cappuccino og kakao med krem. Dette er et sånt sted der jeg kunne ha sittet i flere timer og bare snust inn den rolige, harmoniske atmosfæren. Rett og slett vakkert! ;) Her følger et knippe bilder ;))


Herlig cappuccino og nydelig, myk økologisk sjokolade


Til og med toalettet var nydelig. Harmonisk, og rustikt på en gang. Her ble man virkelig fristet til å gå, nesten flere ganger, gitt *fnis*


Til og med toalettrullholdreen var enkel og rustik; en pinne, liksom.


Tapetet til Nederlandske Piet Hein Eeck


Ser på internett at det finnes et tysk firma ved navn Atelier Cacao, som lager sjokolade, og som har ganske mange utsalgssteder i Tyskland, og en i Wien. Det var en tysk ansatt på cafeen i Lillehammer også. Muligens en tilfeldighet, men samtidig kan det jo tenkes at dette en en slags franchiseavdeling eller noe, av en større kjede. Nesten å håpe på det, for da har de større sjanse til å klare seg. Og slike steder vil vi ha! :)) 


post signature