fredag 1. februar 2013

Gi oss i dag vårt daglige putetrekk - Reborn


Så klarte jeg ikke å holde ut abstinensen lenger. Det er bare å kaste inn håndkleet. Nye putetrekk er på vei. Får vel lirke dem inn i stua en etter en, litt sånn vagt, sånn at hollenderen ikke merker det. Skjønt det virker som om han har røntgensyn når det gjelder pynteputer. Hmm.
 
Min favorittbutikk på Epla er Plonka. Linda lager så mye fint i akkurat sånne stoffer som jeg liker, og hun har alltid en stort utvalg. Butikken hennes finner du HER.
 
Jeg har bestilt alle putetrekkene helt til venstre på bildet under, samt det nederste til høyre. Gleder meg som en unge til å få dem i hus! :))
 
 
 
 
Du kan lese mer om mitt kroniske putesyndrom HER :)
 
God Fredag til deg! :))
 
 
 

onsdag 30. januar 2013

Sol på kjøkkenveggen

Influensaen kom til treskoheimen også, enda jeg ikke hadde bestilt den. Først ute var minstejenta, og deretter fulgte jeg, storesøster og hollenderen etter. Jeg lå flatet ut i hele forrige uke.
Tidspunktet kunne ikke ha vært værre, for akkurat sist Mandag skulle jeg starte i ny arbeidspraksis, og den morgenen kjente jeg symptomene komme sigende. Typisk. Jeg fikk EN dag på jobb før jeg måtte legge inn årene.
 
 
 
 
Men nå har det begynt å slippe taket, heldigvis. Nå gjelder det bare å få opp jernlageret på et anstendig nivå - så er jeg forhåpentligvis fit for fight igjen. Jeg unner meg et par dager til hjemme. Det fine er jo at jeg nå kan drikke et glass rødvin hver eneste kveld, med god samvittighet. Og det har jeg tenkt å gjøre! :))
 

 
I mellomtiden får man prøve å nyte de små ting. Som for eksempel det at sola lager fine skygger på kjøkkenveggen bak meg. Dette er faktisk den eneste tida på året at sola står så lavt at den skinner helt inn til den bakerste veggen på kjøkkenet. Og det sier litt, for kjøkkenet mitt er ganske langt.

 
Planten min koser seg i sollyset, og den nye grå veggen min får spennende bilder.
 

 
 
Håper du er frisk, og nyter dagen! :))