torsdag 10. oktober 2013

Flere bilder til lerret

Etter suksessen med bjørkestammebildet (se innlegget HER), har jeg lyst til å bestille et par bilder til av trestammer på lerret. Disse har jeg også tatt selv, i nærheten av hytta vår. Elsker fargene og det at det er pur natur, ingenting stylet, ingenting redigert.
Tror disse kan bli fine på kontoret, når det blir pusset opp. Det rommet kommer til å få samme farge som panelet på soverommet, Lead Blue, siden det kun er en døråpning mellom de to rommene. Tenk deg kontrasten mellom disse bildene og et digert antikt helfigur gullspeil! Det tror jeg blir tøft :)
 
 
 
 
 


Er det flere som bruker egne fotografier på veggen?
Synes det blir så personlig og flott når man får flettet inn litt selvlagd - enten det er et fotografi, en heklet duk eller et redesignet skap. Det er litt lettere å kjøpe seg til en stil eller et nytt interiør. Ikke til å unngå å bli påvirket av trender, det er til og med artig, men jeg synes det er enda artigere når man kan se og gjenkjenne noens personlighet og stil i interiøret deres.
 
Nå lysner det ute i morgentimene, så man får vel komme seg ut av pysjen :)
Ha en fin høstdag, der ute!
 
 
 
 

tirsdag 8. oktober 2013

Soveromstapet ankommetHurra, i dag har PAKKEN ankommet! Sendte hollenderen på posten i morrest for å hente den viktigste pakken dette året, nemlig det nye tapetet til soverommet! Bestilte den fra Photowall, som jeg har bestilt tapeter fra tidligere. Har god erfaring derfra; tapetene er enkle å legge, har fin kvalitet, gratis lim medfølger og ingen frakt å betale.


 
 
Så nå er det bare for hollenderen å sette i gang med å finpusse litt, og grunne, så kan vi male panelet i det som trolig kommer til å bli fargen Lead Blue, før undertegnede får tapetet opp på veggen.
SPØRS om dette blir det fineste soverommet vi noengang har hatt ja! :)
Det er jo ingen som kommer til å tro at dette ER en murvegg, men det handler om å skape en stemning. Lekkert sengetøy, glam-lampe i taket... her blir ingenting overlatt til tilfeldighetene. Jeg gleder meg! :)