tirsdag 2. august 2011

Glutenfritt mellommåltid med røde bær

Etter at Sanne og jeg ble diagnostisert med cøliaki, måtte vi begynne å finne en del nye matsorter og ingredienser. Jeg fant disse maisknekkebrødene av merket Olda, og har blitt helt hekta. De er lette og gode, og noe av det beste (og sunneste) synes jeg er cottage cheese og friske bringebær :-)
Ser ikke dette fristende ut? Glassfatet er fra Europris, til sjokkerende 7,95 for stykket :-)Serveringsbrettet er fra Rice


Cottage cheese passer liksom til alt, og det er både magert og godt!Nå er disse bærene kjøpt på butikken, men straks den første røde bringebæra kommer fram, finner dere meg innimellom buskene :-)Mmmm..... :-)Jeg har omsider fått i hus etikettene jeg bestilte på nettet fra Vista Print. Ble litt lei av å skrive og klistre med tape etterhvert, og fant ut at jeg ville ha egne etiketter som passer til å sette på alle de glutenfrie matvarene vi har hjemme og på hytta.
Nei, nå ble jeg sulten. Får vel finne fram maisknekkebrødene :-)

Ha en fin dag!


post signature

mandag 1. august 2011

Endelig ble det hageputer

Så fikk jeg endelig puter på hagestolene mine! :-) Valget falt på disse vakre fra Aspegren, som har forskjellig mønster på de to sidene.De er så fiiiine! :-)Har lenge vært på utkikk, og tenkte vel egentlig at det hadde passet bedre med større puter til disse Ikea-stolene, men det var disse grønne og lilla putene jeg falt for, så da ble det dem :-)Det mangler fremdeles litt tekstiler. Jeg vil ha en liten morsom duk oppå, samt en plastmatte under. Kan jo være greit å få det til før sommeren er over. Åsså lat som om bordet er litt mer stemningsfullt enn på dette bildet :-)


Voksduken er fremdeles fra Stoff og Stil.
Jeg elsker såpebobler! En dag lekte jeg meg med 'tyggegummisåpebobler' i hagen, og da kan man få til fine bilder :-)


Men tilbake til putene. Her er den lilla på nært hold. Kjempesøtt mønster! :-)Åsså kommer det snart et morsomt oppheng med små, søte lykter som blir fine til mørke augustkvelder. Det involverer den trestokken som ligger på bordet. Blogger mer om det etterhvert. Lyktene på bildene er fra britiske Windhorse :-)

post signature

søndag 31. juli 2011

Dixie teboks

Presenterer herved siste tilskudd til Dixie-familien min; en turkis teboks!  Har fra før Dixie-bokser for kakao, sukker, frokostblanding og vaskepulver. Jeg synes de er så fine, skikkelig gladbokser!Har siklet på denne lenge, vurdert fram og tilbake om jeg trengte den. Jeg hadde allerede en teboks, men den hadde ikke rom-inndeling, og teposene lå alltid hulter til bulter når jeg åpnet boksen. Denne Dixie-boksen har rominndeling. Så forleden at de hadde fått den inn igjen hos Traktøren. De hadde bare en, og den hadde fått seg en liten bulk, men et fint lite avslag i pris jevnet liksom ut den lille bulken :-)Nå står den og foreløpig pryder vinduskarmen på kjøkkenet, ved kaffe- og tekroken min :-)Så utrolig kjekt at posene holder seg der de er ment å være :-)Den lille bulken vises, men den har jeg planer om å rette helt ut. Den blå vasen bak er fra Europris, mens latteskjeene er fra Rice. Koppen de står i er pyntet med dekortape som jeg har tjuvlånt av Sanne.Åsså elsker jeg gerbera! Det skal ikke mer enn en til, for å lyse opp i rommet :-)post signature