søndag 16. oktober 2011

Turid-tid

Goooood moooorning Trondheeeeim!!!

Neida, jeg er IKKE på speed, og ikke føler jeg meg nøyaktig som jeg høres ut heller, men saken er den at  i natt har jeg hatt min første natt helt alene i huset på flere ÅR!!  Og det alene er vel grunn til et aldri så lite gledesutbrudd? Jepp, hollenderen er på forretningsreise og jentene har vært på hver sin overnatting, Selma hos bestemor og Sanne hos en venninne. Dermed fikk jeg mulighet til å bare tenke på meg selv i et døgn. DET er sjelden kost for meg :-)

Fat funnet hos Fretex forleden, gammel vaskerstol fra auksjon


Først savnet jeg selvsagt jentene. Ja, hollenderen er så ofte borte at det er jeg vant til *fnis* Men jentene pleier alltid å være her, ihvertfall en av dem, så det var litt rart i starten. Hmm, kom det en liten ensomhetsfølelse snikende? Hadde fått invitasjon til et glass vin hos en venninne, og var på nippet til å takke ja, men så tenkte jeg at hvorfor skal jeg ikke nå benytte muligheten til å være HELT ALENE?


Fatet står på et Ikeabrett, av den enkle grunn at vaskerstolen har et godt gammeldags hull til vaskefat


Og da beslutningen var tatt, var det lett å finne ut hvordan kvelden skulle se ut. Nachos, iskald cider, stratos et deilig bad, og bare TV hele kvelden :-D Jeg var totalt utladet og øynene glippet omtrent hele kvelden, men du og du så deilig det var!

Små søte skrin fra Il Mondo

Det var deilig å ikke behøve å tenke på å dekke noens behov, andre enn mine egne. Utrolig uvant, men det var kanskje på tide? Faktisk var det så nødvendig at jeg vurderer å sette bort ungene på overnatting når hollenderen er borte, istedenfor når han er hjemme :-D


Snart kommer de hjem, og vi skal ut i sola og nyte høsten!

Ha en fin Søndag, alle sammen! :-)


post signature