torsdag 22. mars 2012

Flere skatollbilder

Her kommer det flere skatollbilder :)) Klarer jo ikke å vente til hele rommet er oppusset, før jeg begynner å innrede den veggen som er ferdig *fnis*. Sånn er det å ha dille over gjennomsnittet på interiør ;)
Har nå fått på plass litt turkis. Synes det ble så flott sammen med litt oransje. Stolen har jeg skrevet om før HER. Sanne har lyst til å male skatollet oransje. Tror jeg må prøve å snakke henne fra det. Vi kan kanskje male det oransje på innsiden istedet? Hva tror dere om det? Så kan det flomme kreativ farge ut når hun åpner skatollet og skal tegne eller gjøre andre kreativiteter :))
















post signature

Se mitt Fretexfunn!

Se hva jeg fant hos Fretex i går! Et kjempesøtt skatoll, sikkert 50-60-talls eller noe sånt. Det er i malt teak. Eneste akseptable grunn til å kjøpe teak i mine øyne, er at det er gjenbruk ;) (Regnskogfondet har mye bra info her, for de som er interessert) Har satt skatollet på Sannes nye rom, og hun ble vilt begeistret.


Jeg ser jo nå at det er akkurat noe slikt vi skulle hatt på kjøkkenet eller i gangen, til å samle regninger, post, små notatblokker osv. Får heller se om jeg finner en til et sted. Eller....det hadde sikkert vært mer praktisk for Sanne å ha en skrivepult som er littegranne større da.. Men dette skatollet er jo så fiiint! Passet perfekt inne hos henne! :)


Uansett er jeg lykkelig over mitt nye funn! Og det til kun 350,- ;))


Ha en flott Torsdag, folkens!! :))


post signature

tirsdag 20. mars 2012

Barnerom - dagens arbeidsøkt

I føljetongen 'Gråfarge til Begjær' har første strøket på døra til Sanne i dag blitt malt. Det er den samme fargen som på panelveggen; 'Valmuefrø'.


Døra skal få nytt fint håndtak etterhvert. Åsså har jeg vært en tur ut for å hente en pakke som hadde kommet. Spennende!!! Hva kan det være?...


Tamtarataaaaaaa!! FOTOTAPETEN vi har ventet sånn på, selvfølgelig! :))


Så snart hollenderen er hjemme fra reise denne uka, blir det feiring med riving av gammeltapet og pussing av skap. Det er nemlig han som alle de ...øh...'støvete' jobbene i treskoheimen *fnis* Deretter er det mors tur igjen, - Tapetmester Hønemor i farta! ;))

post signature

mandag 19. mars 2012

Grå panelvegg

Nå er endelig siste strøket tatt på panelveggen på det som skal bli Sannes rom. Jeg elsker denne gråfargen! Gleder meg som en unge til å få tatt av maskeringstapen i morra. Da kan jeg med sikkerhet si at den ene veggen er HELT ferdig :)


Tenkte først å velge en nyanse kaldere, altså den med litt mindre gult i, men så er det jo sånn at rommet er nordvendt, og det betyr at det kommer kaldt, blått lys inn vinduene på denne siden av huset. For at rommet skal fremstå som lunt, valgte jeg derfor denne fargen. Valmuefrø, heter den.


Har også malt ferdig listverket rundt døra inn til kjøkkenet. Døra selv skal trolig få samme farge, mens garderobeskapene hennes skal males helt hvite. De dekker nesten en hel vegg. De siste veggen skal altså få den fototapeten jeg viste fram i forrige uke. Kan jo vise den fram en gang til ;)


Har valgt nøytrale farger på veggene, sånn at Sanne kan vokse med rommet. Hun får fargeklatter på møbler og ting, åsså skal vi snike inn litt glamour også. Kontraster blir vel stikkordet her. Er vel ingen som umiddelbart tenker glamour når de ser denne fototapeten her :)) 
I morra skal jeg pusse og male den siste lille panelveggen, og muligens døra også. Herlig å se på at ting faktisk blir ferdige :)) Too-da-loo!!


post signature