fredag 19. august 2011

Babushkakoffert

Se disse søte koffertene med Babushkadukker på, fra Windhorse! Selges i sett m 3 forskjellige farger/størrelser, og er basert på etisk handel. Min Selma på 5 ville blitt kjempeglad for en sånn :-)  Er de ikke søte?До свидания!

eller rettere sagt; på gjensyn! :-)

post signature

onsdag 17. august 2011

Fretexfunn

Se hva jeg fant på Fretex; 3 sorte vaser for bare 45,- til sammen! De passer perfekt oppå skjenken min, som ser ut til å få nytt utseende annenhver dag. Ihvertfall ifølge min mor, som 'ikke greier å henge med' *fnis*. Er man uhelbredelig interiørfreak, så får ikke ting stå i fred så lenge. Sånn er det bare! ;-)

Jeg elsker Fretex, og det er sikkert mange med meg som gjør det. Er du en av dem? :-)


post signature

tirsdag 16. august 2011

Marimekkogrønt

Var nylig inne på Marimekko sin nettside, og fant noen stoffer jeg mer enn gjerne kunne ha tenkt meg i huset mitt. Her er det både potensielle gardiner, pynteputer, duker og  mere til. Jeg har liksom stadig mer kommet i det grafiske og grønne hjørnet, og disse Marimekko-stoffene er mine absolutte favoritter! Er de ikke fine? :-)Foto fra Marimekko.com

post signature

mandag 15. august 2011

Tid for stilleben

Jeg har kjøpt en brukt Ikea-skjenk av en venninne, og den løste mine oppbevaringsproblemer på stua i en fei, samt at den skapte et mye ryddigere inntrykk istedenfor mange små skap her og der, som jeg hadde tidligere. Hollenderen og en nabo sørget for at den kom på plass, og da var det fritt fram for å dekorere med noen stilleben. Er veldig glad for den nye skjenken min! :-)Bøker har en sentral plass i hjemmet vårt, og de er supre til å bygge opp forskjellige nivåer med. Det er noe jeg har brukt bøker til i mange år (i tillegg til å lese dem, selvsagt ;-)) Den grønne vasen er funnet hos Fretex.Rammen med bildet av Selma og meg er fra Kremmerhuset, mens den sorte katten har min svigermor, som er kunstner, laget. Bilen er hollenderens favoritt. Han er helfrelst på italienske biler, og siden hjemmet skal gjenspeile alle oss som bor her, må han også få sette sitt preg på huset - ihvertfall littegranne :-)Jeg elsker gyngestolen min! Den arvet jeg etter min kjære mormor, som døde da jeg var 13 år. Hun satt alltid og heklet i denne stolen på kveldstid, husker jeg. Den grønne vasen har kunstneren Per Lysgaard fra Røros laget. Den gule boksen er fra Kremmerhuset. Jeg har klistret en dekorsommerfugl på den, og slike dekorark får du kjøpt for en billig penge på Ikea.


Så slik ble det! Bildet på veggen som svigermor har laget. Lampe og teppe fra Ikea og stolen ble i sin tid kjøpt hos Mathisen Design i Trondheim. Har 6 av dem, men foreløpig bare en som står framme. Spørs vel om det må en liten oppgradering til på kjøkkenet også etterhvert. Får lokke hollenderen til å bære stoler :-)

Ha en fin Mandag! :-)


post signature