lørdag 13. august 2011

Rosa matkrok

Nå er det like før Det Glutenfrie Hjørnet blir omdøpt til Det Råååsa Hjørnet :-) For slik som dette ble nemlig matkroken til Sanne og meg etter en liten oppgradering. Her i heimen skal det nemlig ikke være noe trist å ha cøliaki - tvert imot, vi skal glede oss over å lage maten vår vi også, i koselige omgivelser :-)Blomsten er solcelledrevet, og svaier når den er ladet. (Vel og merke når den står ute :-D)Mmm...deilige riskaker - glutenfri, selvsagt ;-)Den rosa fuglen og blomsten er fra Windhorse, mens skåla (som ikke er Marimekko, men som bare ligner) er funnet på Fretex.Brødboksen er fra Kremmerhuset, og Dixie-boksen for frokostblanding, har jeg kjøpt hos Traktøren på Tiller (stort utvalg i Dixie-serien). Voksduk fra Stoff og Stil.

Og med det rosa innslaget ønsker jeg alle en riktig fin helg! Selv skal vi på familietreff i morgen, Søndag, og gleder oss til det! :-)


post signature

torsdag 11. august 2011

Herstal-forelskelser

Av en venninne ble jeg tipset om en lampe fra Herstal. Vel inne på hjemmesiden deres ble jeg mildest talt bergtatt av de vakre lampene jeg så der inne! Jeg har forelsket meg - og det i flere på en gang! :-)Superflott pendel; Maxi Dove


Pendelen Circle, her i lime og hvit


Vegglampen Ango


Bordlampen Neptun - høyreist og slank


Neptun er stilig som vegglampe også - den lysegrønne minner meg om en slange jeg holdt en gang i Malaysia :-)


Bordlampen Vienda i sort kommer garantert inn i mitt hus ganske snart :-)


Den er også kjempestilig som stålampe!


Diva vegglampe - som et enslig blad som henger igjen på en gren.


Stålampen Flower er også veldig fin. Tar litt mer plass grunnet de sprikende beina, men er en utrolig dekorativ og flott lampe.


Denne synes jeg er både fin og utradisjonell på et bad. Kelby, heter den.


Det er vel ingen tvil om at jeg for øyeblikket har lagt min elsk på sorte lamper :-) Hvilken er din favorittlampe? :-)


post signature

onsdag 10. august 2011

Hyttebilder

Sist helg var det atter klart for hyttetur. Sanne og jeg dro Onsdag, og hadde invitert med oss venninnene våre; naboen vår og hennes datter. Hadde to fine dager sammen, med noe bærplukking og masse bortjaging av nyskjerrige, bjellebehengte rautende kuer. Multene ble oppbevart i barndommens emaljekopper med eplemotiv :-) Vi fulgte gjestene våre til togstasjonen fredag. Et par timer senere ankom hollenderen med Selma, og Lørdag kom bestemor også til hytta. Alt i alt en fin-fin helg. PS! Jeg hadde vært og fått tak i nye, røde støvler for anledningen :-)


Ha en fin Onsdag! :-)


post signature

mandag 8. august 2011

Nydelig emaljeserie i fransk landstil

Da vi var på hytta sist helg hadde jeg med meg noen produkter fra denne nydelige emaljeserien som heter 'La boutique de fleurs'. Hele hytta er i ferd med å bli oppusset innvendig, og kjøkkenet er det som blir ferdig først. Det blir lekkert med noen av disse tingene der! Bilder fra hytta kommer etterhvert, i mellomtiden får vi se på disse vakre produktene, som er basert på etisk handel, og leveres av norske Il Mondo :-)


post signature