lørdag 19. januar 2013

TV-kroken vår


TV-kroken i treskoheimen er kanskje den mest fargerike kroken i stua vår. Min favorittplass i rommet! :)
 
 
 
 TV'n har jeg arvet av min onkel. Den har dessverre ingen gunstig plass da.
Den står på et bitte lite TV-bord (grunnet plassmangel), og den står i veien, foran balkongdøra. Men siden TV-bordet har hjul, kan vi snu det når vi ikke ser TV, slik at vi slipper å se baksiden med alle ledningene.
 
 
  Vi har en større sofa som vi sitter i når hele familien skal se TV sammen, men når jeg og hollenderen skal se på krim sammen, eller jeg skal se på interiørprogram alene, da er det
herlig å krølle seg sammen i kosekroken her :)


 
 
Jeg koser meg i TV-kroken vår, men jøss, den hadde ikke tatt skade av en oppgradering :) Hele rommet kan forvente en makeover i løpet av 2013. Håper på gode tips blant de andre deltakerne i NIB sin utfordring; 'Vis oss din TV'. Dette er ihvertfall mitt bidrag:)
 
Utfordringen finner du HER.
 
 
 
 
 

fredag 18. januar 2013

Fototapet - valgets kvaler

Den siste 'store' oppgaven som gjenstår på kjøkkenet vårt nå, er å få lagt tapet på en liten vegg mellom inngangen fra gangen og ei annen dør.
I utgangspunktet hadde vi tenkt å velge en fototapet som ser ut som en type vegg. I og med at selve kjøkkeninnredningen er i en varm, men ganske moderne stil, tenkte jeg det kunne være fint å bryte med noe 'gammelt' og rustikt. Har vært inne og sett hos Photowall.no,
Umiddelbart falt jeg for denne tapeten med bilde av en gammel vegg laget av natursteiner i diverse størrelser og fargenyanser.
 
 
 
Synes den er superfin! Ville ha den. Lenge :)
Men så oppdaget jeg denne som viser bilde av en mursteinsvegg. Samme fargetoner, men litt roligere og mindre markert, kan man si. Men blir den for kjedelig? Må jo sette opp ei lita hylle og noe annet stæsj her da. Liker den godt, altså.
 
 
 
Så kommer hollenderen og sier at han liker steinveggene, men kunne også godt tenke seg en tapet med bilde av et landskap. Jeg skeptisk tvert, fordi det så ofte ender med noe klisjeaktig. Men et landskap har jo noe for seg. Man får en 'utsikt', noe fint å hvile øynene på, og som bidrar til romfølelse. Denne her tar igjen gråfargen på den andre veggen, samt treverket i bord og underskap.
Tenk å spise frokost med denne utsikten da! :)

 
 
Nå lider vi valgets kvaler her. Hvilken synes du er finest? :)
Bladkurv = null hull!


Hollenderen, altså mannen min, har fobi mot små, sorte hull på veggen. Dere vet, sånne som dukker opp overalt der man har fjernet bilder og annen veggpynt. Som gjør at veggen ser ut som den er beskutt. Vi har mange sånne hull i treskoheimen.
Da vi var ferdige med å pusse opp kjøkkenet, ble det klart for meg at de nye veggene ikke kunne bli spikret og skrudd på i hytt og gevær. Hollenderen hadde størst innvendinger. Han er forsåvidt unnskyldt. Han kjenner mine tendenser til å forandre og endre på ting, så det kunne fort blitt en perforert vegg :)
Nå kan det ikke bli sånn at man ikke skal kunne gjøre det koselig rundt seg, men som hollenderen sier; 'det går jo an å tenke seg litt om man før man henger opp noe'. Øh...er DET lov, ja...? Og man kan begrense seg til ting som er virkelig fine eller morsomme, og som man kun kan henge på vegg. Inn under denne kategorien faller ikke nødvendigvis bladoppbevaring.
  
Bladkurv på gulvet, derimot, blir noe helt annet. Jeg må ha mine interiørblader lett tilgjengelig i begge etasjer, og nede betyr det på kjøkkenet. Har mer enn nok gulvplass der, så jeg tror denne søte kurven fra Åhlens kunne passe helt fint.
 

 
Og siden jeg likevel er på Åhlens og shopper, kan jeg jo bare slenge denne puta i handlekurven. Den er rett og slett lekker! :)
 
 
Ønsker deg en fin Fredag, snart helg nå, folkens! ;))
 
 
 

torsdag 17. januar 2013

Kaldt ute = kaffe inne


Våknet opp til enda en flott vinterdag i dag, kanskje litt lite snø, men kaldt og friskt. Og deilig! Stikker snart en tur til treningssenteret for VANNGYM - herlig!! :))
 
Senere blir det en kaffe med søsteren min. Ikke på balkongen, der dette bildet er hentet fra, Litt FOR kaldt for det. Men må jo pynte litt på balkongen fordet. Jeg har hatt en stor grein som har stått og lunet det til der ute i hele vinter, og enda mer stas blir den med litt kongler til pynt. I jula hadde konglene glitter på - nå er de 'pur natur' :) 
Enten du er ute eller inne -
 
Ha en fin Torsdag! :))
 
 


 

tirsdag 15. januar 2013

Løkbokser

 
Vært endel blogging fra kjøkkenbenken i treskoheimen i det siste, men sånn er det vel når man har fått ny, fin kjøkkenbenk :) Ja, hele kjøkkenet er jo nytt, så det vil nok komme noen drypp her og der.
 


På den ene siden av kokeområdet har jeg noen fine bokser stående, ja jeg har nok litt dilla på bokser..

 
Oppi dem ligger det hvitløk, sjalottløk og rødløk.

 
 
Får vel bruke noe av dem til matlagingen i dag. Mors hjemmelagede kyllingburgere med stekt løk og ertestuing. Mmm....
 
 
God Tirsdag! :)
 
 
 
 

mandag 14. januar 2013

Knøvlede plastkopper...eller?...


Neida, selvsagt ikke. Her er det en vri. Bokstavelig talt.
 
Under gårsdagens besøk på låvebutikken til Irina så vi lignende vaser, altså i knøvlet utgave - forresten kjempestilige. Venninnen min nevnte at hun hadde lignende kopper hjemme.
Jeg har jo sett dem i noen interiørblader tidligere, og må vel ha ytret at jeg synes de er tøffe, for etter turen rakk jeg knapt komme innenfor døra til min venninne før hun kom settende med disse to koppene, som takk for turen.
 
Heldige meg! Og snille henne! :)
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 

Tøffe glass med lokkGårsdagens biltur til All of Irina sin stemningsfulle og spennende låvebutikk, endte lykkelig! Det vil si med handel, hihi :)
 
Jeg fant disse fine glassene  med lokk fra Bloomingville, til en meget fin pris, og de skal få lov til å stå på min flunkende nye kjøkkenbenk. Flotte til sukker, kaffe og mye annet. Tette plastlokk, men kan også brukes uten. Kjekt å ha, rett og slett :)

Takk til Irina, for handel og kaffesup! :)
 
 

 
 

 
  
 
 

søndag 13. januar 2013

Søndagssysler


God Søndag! Brrrr, kaldt ute i dag, men man må hjelpe sin rastløse sjel ut av huset en tur :) Og jeg skal på biltur med en venninne, faktisk. Vi kjører til Stjørdal, til låvenbutikken til All of Irina, og ser hva hun har fått for noe nytt i butikken sin. Alltid koselig å komme dit; lun stemning, masse herlige funn og trivelig vertinne :)
 
 
 
 
Senere i dag blir det middag hos min mamma. Heldige oss som blir invitert hit og dit. I går var vi nemlig oppe hos naboen og koste oss med sushi. Mmmm... :))
 
 

 
 
Avslappet Søndag, med andre ord. Kanskje det blir handlet noe å blogge om senere? ;)
 
God Søndag til deg! :)