onsdag 27. juli 2011

Knaggrekke a la Maya

Da vi var på hytta i helga laget jeg denne knaggrekken. Mens hollenderen drev og malte og slet, koste jeg meg altså med småflikking og lesing. Grei fordeling :-) Knaggrekken er helt klart inspirert av knaggrekken til Maya: Elefanter kan fly med ballonger. Innlegget hennes finner du HER, den kjempefine bloggen hennes er HER :-)


Jeg valgte villmarksdyr siden jeg synes det passer best på hytta vår, som ligger i skogen mellom Røros og Trondheim. Gaupe har jeg ikke sett der, men den ble flott på knaggrekka.Det startet med 4 intetanende plastdyr (Extra Leker) og en naturlig slitt planke som jeg fant på 'lageret' under hytta.Jeg tok en 'Maya' og brukte saga. Valgte å la frambeina bli med videre.Denne hjorten ser like rolig ut....mens ulven ser ut til å ha fått nok av dette tullet.Festet 2 øyeskruer øverst, og brukte superlim til å feste dyrene med. Hadde ikke sistnevnte på hytta, så jeg tok likegodt hele greia med hjem for montering. Etter at hytta er ferdigmalt innvendig, skal den få sin rettmessige plass der oppe!

Takk til Maya for inspirasjonen! :-)post signature

3 kommentarer:

Lidyll sa...

Midt oppi allt det triste her i norge nå, er det deilig med et lite pusterom og ta en liten bloggerunde...

...vittig å se her hos deg...sånne knagger har nemlig jeg laget meg også en gang...*smile* Eneste forskjellen er at jeg har litt andre dyr, og at jeg har spraylakkert dem...mine er hvite de*smile*

håper allt står bra til hos dere!
Klem fra meg

Lidyll sa...

Måtte bare rett inn til deg igjen og svare jeg....forferdelig trist at en av deres kjære ikke kom hjem igjen...kondolerer! Jeg sender varme tanker deres vei!

...kom plutselig til å oppdage, at jeg faktisk ikke har noe innlegg om knaggen min gitt...merkelignok...men får vel vise den frem litt etthvert jeg da..da kan jeg jo linke til din også*smil*

..igjen..varme tanker deres vei!
Stor klem fra meg

Maleriet fargehandel sa...

Digger slike knagger! -ogs fargebruken din sånn all over. Godt å se at folk tør bruke farger igjen!

Mvh Heidi