mandag 24. oktober 2011

Bloggnavnet mitt

Talentfulle Manuela, med bloggen Mrs Hardy, har nå en utfordring til oss bloggere som går på å fortelle om bakgrunnen for navnevalget på bloggen. Der kan jeg jo slenge med et innlegg? :-)

Da jeg skulle finne navn til denne bloggen visste jeg at jeg måtte pønske ut noe som ikke er så vanlig. Og jeg tenkte det passet godt å vise min tilknytning til Nederland, siden det vil komme noen treskoland-relaterte innlegg i ny og ne. Jeg er gift med en hollender, vi giftet oss i treskolandet, og jeg har bodd der nede i 6 år. Samtidig var det viktig å få fram at jeg selv IKKE er hollender, altså UTEN tresko :-) Treskoheimen er faktisk helt treskofritt, bortsett fra et par som står nedstøvet i kjelleren, og som kun er brukt til bildet i bloggtittelen min :-D  Da kjenner dere bakgrunnen for Turid Uten Tresko :-)

post signature

3 kommentarer:

Ingrid Andrea sa...

Se der ja slik henger det sammen:) Et fint og fengende bloggnavn, og kjempefin blogg ellers også.

Klem fra Ingrid Andrea

en støvel og en sko sa...

Hei Turid,
Så artig å lese dette, selv om jeg på en måte hadde skjønt navnet fra før. Å være gift med en hollendermann har vi jo til felles, men jeg har aldri bodd i Nederland, vi møtte hverandre i England. Har vært til Nederland mange ganger og i mange sammenhenger, og kunne godt tenke meg å bo der noen år også.
Liker bloggen din kjempegodt forresten, og innlegget ditt nedenfor her kjente jeg meg eveldig igjen i. SÅÅÅÅ godt med en 'fridag' i blant.
Ha en fin dag videre.
Klem :-)

Hannemor sa...

Takk for fine ord og besøk i bloggen min.
Har tusla litt rundt her hos deg, flott blogg du har :)