tirsdag 8. november 2011

Siste nytt i heimen

I løpet av helga ble det flere bra funn på meg, både fra loppis og Ikea. Jeg ELSKER å finne superflotte ting til en rimelig penge!! Fortrinnsvis ting jeg mener at vi trenger :-)

Helgens Ikea-funn:God, gammeldags klokke! Og du og du som vi har savnet ei klokke på stua! Spesielt når man ikke bruker armbåndsur i tillegg. Ille at man må slå på TV'n for å se hva klokka er, liksom. Ønsket ingen svær klokke som dominerer veggen. Denne lille er akkurat stor nok :-)... så den passer derfor helt perfekt oppå bøkene som henger ved den lille sofaen, hvor vi sitter og leser :-)Denne krukken med lokk har akkurat det vintage-preget og fargen som jeg var ute etter. Den er tiltenkt snop :-D Husker ikke prisen, SÅ billig var den. Akkurat nå huser krukken en porsjon pistasjenøtter med sitron. Visste dere forresten at pistasjenøtter (uten salt) er den nest sunneste matvaren i verden? De motvirker betennelsestilstander i kroppen. Nemlig.

Helgas loppefunn:Loppefunnene er de to lysestakene bakerst, samt den søte skåla på bein.Lokket vippes over til siden, og voila; turkish delight! :-) Helt forrest er dåpskruset til hollenderen, med navnet hans inngravert.Glemte lampeskjermen - den er fra Ikea :-)


Og så til det ufattelige - fra Byggmakker;


3 settebord i plexiglass til uslåelige 178,- totalt!! :-Dpost signature

2 kommentarer:

Anne sa...

Så mange lekre funn, og de settebordene var jo überkule! Vi har akkurat flyttet inn i nytt hus (møblene kommer på fredag), og jeg kan absolutt se for meg at de kunne passet her noe sted (men greit å se an til vi får plassert møblene vi allerede har før man shopper for mye nytt, kanskje ;-)

mi-rachel sa...

her var det mye fint!
den klokken fra Ikea har jeg også - veldig koselig.
og så var det veldig koselig at du besøkte bloggen min!