torsdag 19. april 2012

Retro nattbord til barnerommet


Jippi, da har vi hentet nattbordet jeg kjøpte forleden, et flott retro nattbord, akkurat slik jeg hadde sett for meg på rommet til Sanne! :)) Jadda, vi holder fremdeles på med å legge de siste brikkene på rommet hennes..Det er så mange som har oppgradert sånne nattbordskuffer med flotte tapetremser eller maling, så jeg tenkte jeg skulle gjøre det motsatte; ingen ting *fnis* Nattbordet skal foreløpig få lov til å være akkurat som det er! Mulig jeg ombestemmer meg etterhvert, men jeg er litt redd jeg kommer til å angre hvis jeg kladder på noe annet.


Litt slitt og brukt, akkurat som det skal være. Vi kunne også ha kjøpt et nytt nattbord fra Ikea, men dette har jo så mye mer utstråling. Dette nattbordet har levd et liv, liksom :)


Jeg synes de gylne nyansene ble så fine sammen med de andre fargene på rommet, og en fin kontrast til de grå veggene.Neste innlegg fra dette rommet kommer trolig til å handle om en bokreol ;) Blir mye barnerom her nå, men det er nå engang dette vi har brukt tid på de siste ukene. Enda bra jeg LIKER å holde på med sånt :))

Ha en flottings dag! :))post signature

1 kommentar:

Fargeheimen sa...

Nydeleg fint nattbord.
Og eg blei så glad når eg såg at du skreiv at det skulle få vere sånn som det var. :)

Ha ein fin dag.