onsdag 3. april 2013

Regningboks

Hr lyst til å dele denne geniale oppfinnelsen med dere. Dette er min uunnværlige boks for regninger som skal betales. Som dere ser er den akkurat nå TOM :))
Jeg digger denne boksen, fordi den gjør det så enkelt å holde oversikten. Man legger regningen på den datoen det er forfall, og vips man har oversikten. Så vil sikkert noen tenke at, ja, men det kan man jo gjøre i nettbanken også. Men hvor mye mer oversiktelig er det ikke å faktisk SE regningene. Litt irriterende, ja, hihi, men utrolig deilig når de er borte, sånn som her ;) 
Det nest beste med boksen er at den ser vintage ut. 
 
 
 
 
  
 
 


 
 
 

3 kommentarer:

katanita.net - Katrine Anita sa...

Jeg liker best å bare legge regningene inn lenge før de har forfall. Jeg har helt angst for å få perrongen - selv om det har bare skjedd en eller to ganger. Men boksen var veldig fin da :)

http://livetsgodesider.wordpress.com sa...

Og hvordan får jeg tak i en slik boks? hilsen Grethe

Turid sa...

Katrine Anita - ser den ja ;) Jeg legger dem som regel på dato noen dager tidligere enn forfall. Ikke artig å få brev i posten, nei.

Grethe - jeg bestilte den gjennom Nytt & Nyttig, for noen år siden. Mulig de har dem enda. De har jo omtrent alt som man ikke tror man trenger, før man ser det i Nytt & Nyttig :))