søndag 10. mars 2013

Gult blikkfang på jenterommet

Sanne (8) sitt rom ble pusset opp i fjor, og vi er alle veldig fornøyd med dette rommet. Jenta stortrives her, og har vært med å velge ut farger og tapet. Det fine med dette rommet er at alle vegger og faste ting i rommet har nøytrale farger, så dette rommet kan hun vokse i :)
 
 

Alle de skarpe, varme fargene passer godt til henne, fordi hun er en kreativ jente med en rik fantasi. På rommet sitter hun og tegner, klipper og limer, og kreerer de mest fantastiske ting.
 

Det gule bordet er siste tilskudd inne på rommet hennes. Det stod tidligere på stua, og har også stått inne på lillesøster Selma sitt rom.

 
De siste ukene har Sanne sagt at hun egentlig har turkis og gult som sine favorittfarger. Jaja, ikke så greit å velge egentlig, og sånne ting kan jo fort endre seg. Høres det kjent ut? ;)

 
Så da tenkte jeg at hun kunne få dette bordet til å begynne med, som matcher knottene på skapdørene hennes, samt skrivebordslampa.
 

 
Så får vi bytte ut gardiner og sengesett etterhvert, i litt turkis og blåfarger. Det blir nok fint til våren og sommeren det. Og kanskje roligere farger for ei jente som allerede er ganske oppvakt og aktiv? :)

 

Så får vi heller la det være noen innslag av kreative farger der hun sitter og lager ting.


Kjenner jeg gleder meg til å finne nye ting til rommet hennes. Starter på Fretex, svipper innom Ikea og Åhlens (de pleier å ha fine, fargerike ting til barnerom), og tar det videre derfra :)

Disse bildene er sendt inn til Fransiscas Vakre Verden, i et håp om å bli med i hennes bok 'Sanselige Rom'. Konkurransen og Fransiscas blogg finner du HER.
 
God Søndag, alle sammen! :))
 
 
 

6 kommentarer:

Sonja frå Sunnfjord sa...

Kjempefint jenterom! Flotte fargar til det grå:) Blir nok fint med turkis også - det er ein av mine favorittar;)

Siri Ore Elle sa...

Hei der!
For noen fine bilder du viser! Det gule bordet var så kult.Kunne hatt det selv:-
Legger meg som følger hos deg! Velkommen innom min blogg!!
Fin søndag til deg!
Klem Siri

Åpent hus sa...

tøft bord
fin farge
og herlig kombo
stilig jenterom!

Skjerstad sa...

Friskt og fint det var her inne hos henne :)
Og her inne hos deg !
Gleder meg til å følge med :)

Janne

Sommerhuset i bakken sa...

For et herlig rom! Sååå fint! Flott tapet, nydelige fargeglade møbler og mange skjønne detaljer. Kan tenke meg hun trives der ;-)

Lykke til i konkurransen! Et flott bidrag!

Ha en riktig god kveld!

junes junivers sa...

Utrolig fint jenterom, elsker fargene, og så lurer jeg bittelitt på hva slags tapet som er i bakgrunnrn, og om det henger noen tråder eller noe sånt nedover? Veldig lekkert var det ihvertfall :)