søndag 10. juli 2011

Globetrotteren har våknet

Så lenge jeg kan huske har jeg vært opptatt av kart, atlas og globuser. Det har nok med min indre globetrotter å gjøre :-) Jeg har siden jeg var lita ønsket å reise verden rundt, og i den perioden jeg bodde i treskolandet fikk jeg utløp for den drømmen. Det ble turer både til Sør-Afrika, Malaysia og til Karibien. Litt mindre reising har det blitt de siste årene, men noe sier meg at det kommer til å ta seg opp igjen. Globetrotteren i meg har liksom våknet litt opp igjen :-) Verdenskartet er derfor på plass på veggen der hvor jeg ser det oftest - over pc'en :-D, og selvsagt med et par attraktive reisemål innpeilet.Ønsker med dette alle sammen en riktig god tur til sommerens feriedestinasjoner! :-)


post signature

2 kommentarer:

Hverdagslivet sa...

Ja kan man noensinne få reist og sett nok av verden. Det er jo så utrolig mye å oppleve der ute. Vi skulle prioritert å reise mer, helt klart! Ønsker deg lykke til med planleggingen en gang i fremtiden;-))
Nyt søndagen!
Klem Anne Karin

Helene sa...

Jeg blir glad av Atlasbildene dine! Jeg elsker selv å reise..drar til Thailand om en uke:o) Jeg er også over snittet interessert i å utforske verdenskartet, og er stadig inne på Google Map, der jeg zoomer meg inn på destinasjoner som virker spennende. Noen steder er jeg blitt "lommekjent", uten å ha satt mine bein der, he he!.. Men jeg har alltid vært noe for meg selv, hi hi!

Ha en fin dag videre!
Heleneklem